Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Általános tapasztalat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általános tapasztalat?

Figyelt kérdés

Még “új vagyok a szakmában”, de annál nagyobb reményekkel fogtam neki új emberek megismerésének.( nem párkeresés) Kíváncsiság vezérelve kipróbáltam különböző appokat, felületeket, hogy belekóstoljak a meleg/biszex közösségbe. Próbáltam a lehető leginkább adhoc módon indítani a beszélgetéseket, gondoltam ezzel fel tudom kelteni a másik fél figyelmét. Aztán jött az arcon csapás, hogy a többség nem beszélgetni szeretne. Mikor szembejött, hogy nem egyeznek érdekeink, jött a faképnél hagyás, rosszabb esetben a tiltás. Biztos én vagyok az ábrándozó típus és arról is meg vagyok győződve, hogy velem is van hiba, de a többség tényleg ennyire “ösztönlény”? A szex mindenek felett? 😂

Nulla kommunikáció, még a látszatát sem keltik egyesek, hogy emberszámba vennének. Számomra eléggé kiábrándító ez az egész helyzet, bár lehet, hogy csak én fogtam ki ilyen embereket, vagy nem voltak jó passzban. Teljesen érthető és természetes, hogy nem tud az ember mindenkivel szimpatizálni, de nem lehetne ezt egy kicsit emberségesebb módon a másik tudtára adni?! 😂 Persze az is lehet, hogy túl sokat várok el és túl nagy reményekkel fogtam neki ennek- azóta már kicsit lelombozódtam. 😄

2022. okt. 20. 21:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Biszex nő vagy férfi vagy kérdező? Melyil nemnél tapasztaltad ezt?
2022. okt. 20. 21:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Homoszexuális kategóriában kellene lennie a kérdésnek. 😅 Meleg srác vagyok.
2022. okt. 20. 21:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ok, bocs, de homoszexuális lehet egy nő is.

Amúgy a többség tényleg ennyire ösztönlény sajnálatos módon (még ha nem is ismerik be maguk előtt sem), főleg az ilyen hipp-hopp-kipp-kopp ismerkedős appokon. Rendes ismerkedés céljából igen türelmesnek kell lenni ezeken és neked is meg kell válogatni az embereket, akikkel társalogsz.

2022. okt. 20. 21:30
 4/12 A kérdező kommentje:

Igen, ezzel én is tisztában vagyok. Valamiért mégis úgy van megalkotva a platform, hogy van a homoszexuális kategória, ahova, szerintem csak meleg srácok, férfiak írnak, valamint működik külön leszbikus kategória is. Nem tudom, hogy miért is van ez így… 🤷‍♂️

Köszönöm szépen válaszod! 😊

2022. okt. 20. 21:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem csinálod rosszul, egyszerűen vannak akikkel nem ugyanazt keresitek és ilyenkor nem fog érdemi párbeszéd kialakulni. Én is most újra regisztráltam grindrre, volt aki írt és tudtunk rendesen beszélgetni, nem tőmondatokban válaszolt, minden mondatban felhoz valami új infót, visszakérdez és hát így lehet tartósan chatelni (meg beszélgetni élőben) mert nem ilyen lineáris, erőltetett kérdezz-felelek megy hanem kiszélesedik egy dialógus. A másik fele ír, de azonnal átmegy (általában nem túl színvonalas) flörtbe vagy annál a nihil tőmondatos kérdezz-feleleknél lyukadtok ki. Az utóbbi beszélgetést engedd el, ez pár levélváltás után kitűnik, mehet is a törlés/tiltás. Ők azt várják, hogy hozd fel a szexet, mással nem lehet felvillanyozni őket. Csak még ahhoz is lusták hogy teperjenek a kúrásért, és túl nyuszik hogy direktbe kimondják mit akarnak. De amíg igy is van akinek ennyi elég hogy lefeküdjön velük addig nem fognak változtatni. De ez tényleg a legalja, ne foglalkozz vele. Én még azokat is többre értékelem akik rögtön flörtölnek, az elején közlik hogy leszopnának meg ilyenek. Legalább korrektek, nem rejtik véka alá mit akarnak és valamit tesznek érte.
2022. okt. 20. 22:17
 6/12 anonim ***** válasza:
23%
Sajnos a kanok csak dugni akarnak
2022. okt. 20. 23:07
 7/12 anonim ***** válasza:
27%

Ezért szeretjük őket.

2022. okt. 20. 23:17
 8/12 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen igazad van!én ugyanezt gondolom.sajnos ma a szex fontosabb és egy jó ,minőségi ismerkedés még ciki dolog.én is szeretem a tartalmas ismerkedést.ne lombozódj le!!!!
2022. okt. 21. 04:34
 9/12 anonim ***** válasza:
89%

Már többször is írtam hasonló kérdésre választ,és ne tudd meg, mennyi olyan privit kaptam,amiben finoman szólva "leoltottak"..:)

Hiába próbálják sokan kimagyarázni,de igenis, a melegek többsége ösztönlény,csak és kizárólag a szex,az azonnali szex érdekli.

De talán azért is van ez,mert ma az emberi kommunikáció,beszélgetés,ismerkedés teljesen egysíkú lett,csak a neten,telefonon,stb. Képtelen sok ember értelmesen fogalmazni, alig van téma,ami érdekli őket. A mennyiség a minőség rovására ment, ahogyan a világban is,a telefon tönkretette az emberi kapcsolatokat,ismerkedéseket.

Nem egy,nem kettő próbálkozásom volt már ismerkedni,olyannal,akit válasza,vagy kérdése alapján annak hittem. De rosszul hittem.Értelmes, szimpatikus kérdés,válasz alapján így fest az első privi tőle :

" mekkor, hol a kecód, értem jössz kocsival ?"

Ez ma a meleg világ értékrendje a legtöbbnél.Aki nem ilyen,az pedig visszahúzódik , már nem is próbálkozik,mert nem akarja, hogy a sárba húzzák ....

2022. okt. 21. 05:24
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel a keresést, a társkereső appokon mindegy, hogy hetero/homoszexuális részt nézed, sajnos a regisztráltak túlnyomó többsége csak ösztönlény, de a türelem idővel mindig rózsát terem 🙂
2022. okt. 21. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!