Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol lehet Budapesten személyes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet Budapesten személyesen (tehát nem interneten) ismerkedni, beszélgetni másokkal?

Figyelt kérdés

Szeretnék személyesen emberekkel ismerkedni, beszélgetni, és ha jól kijövünk egymással akkor közös programokat szervezni, hobbikat űzni, és egyéb társasági tevékenységeket csinálni a jövőben, hosszútávon. Hol van erre lehetőség?

(És igen, mert tudom hogy valaki meg fogja kérdezni, nem a nagy Ő-t keresem, illetve ha szexuálisan is kijövünk a másikkal, akkor akár az is lehet. Azért tettem a kérdést a homoszexualitás kategóriába.)

Próbálkoztam olyan helyen mint a Why not, de oda látszólag mindenki kizárólag nagy társasággal megy, ha meg odamegyek hozzájuk hogy csatlakozhatok-e, akkor meg én vagyok kreténnek titulálva hogy hogy merészeltem hozzájuk szólni.

Vannak melegszaunák, de ott legtöbben hangszálat se növesztettek, nem hogy értelmes mondatokat legyenek képesek megfogalmazni. (És igen, tudom hogy oda legtöbben kizárólag szexelni járnak.)

Próbálkoztam diszkókban is mint az Alter ego, de ott meg ha sikerül is beszélni valakivel (és nem titulálnak újra kreténnek hogy hogyan merészeltem másokhoz hozzászólni), általában a buli után nem hajlandóak kommunikálni sem többé (nem csak velem, bárkivel), nemhogy találkozni is.

Hol lehet emberekkel ismerkedni, beszélgetni, úgy hogy nem küldenek el a fenébe hogy miért merészeltem hozzájuk szólni, nem csak és kizárólag szexet akarnak, és a későbbiekben, hosszú távon is szeretnének beszélni, találkozni és programot szervezni?

És nem, megint kiemelem hogy SZEMÉLYESEN, nem az rómeón, grindren, vagy az interneten valahol.

Segítségeteket köszi!

2022. okt. 20. 13:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
63%

Egy beszélgetésnél nagyon fontos ám a külalak,vagy a kor. Főleg, ha egy ilyen beszélgetés tényleg csak emberi közeledés.

" és ha passzolunk akkor..." na az ilyen hozzáállás, amit utálok nagyon.

Ezért nem érdemes már próbálkozni sem, emberi módon.

2022. okt. 21. 10:11
 12/28 anonim ***** válasza:
91%

# 8

Nem rossz,hogy kirándulásra gondoltál, de okulva és tanulva a tapasztalatokból, ebből tudom,hogy semmi nem lenne. Nem is érdemes gondolkodni sem ilyenen.

7-es voltam.

2022. okt. 21. 10:27
 13/28 A kérdező kommentje:

#10 08:51

Én random emberekkel is, azért is próbáltam meg ilyen közösségi helyekre elmenni. Minek zárjak ki potenciális embereket, csak azért mert azelőtt nem ismertem őket?

2022. okt. 21. 15:48
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

"Random" ember vagyok, 18 éves meleg srác aki szívesen barátkozna, ismerkedne másokkal ha a másik fél is szeretne.

Nyugodtan írj privátot, kedves olvasó :)

2022. okt. 21. 16:37
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
9-es: nem, 28 éves vagyok.
2022. okt. 21. 16:38
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Írták a prideot, de az egyébként nem évi egy alkalom, hogy akkor vonulás és kifújt hanem van egy egész pride hónap, különböző programokkal. Érdemes elnézni rájuk, nem csak melegek vannak ott, de vannak nagyobb arányban mint más random eseményen. Aztán Mo-n olyan nagy önszerveződő meleg közösségek annyira nincsenek, de azért ha pesti vagy ott van pl. az Auróra, ott szoktak jó programok lenni. Úgy tudom Szegeden is van hasonló, érdemes keresgélni a városodban vagy közelben vannak-e ilyen közösségek, események. Ezeken nincsenek, de hátha olyan emberbe futsz bele. Szoktak ilyen társas, meg filmes események lenni ezeken szerintem nyitottabbak az ismerkedésre mint egy szórakozóhelyen a baráti körükkel. Mondjuk ezen meglepődtem hogy ez a mentalitás ezeken a szórakozóhelyeken, pubokban, hát mi anno amikor kiültünk Margitra, vagy a Deákra és odajött valaki ha jófej volt akkor elvoltunk ott vele, nem zavartuk el. Na mindegy, hát egy filmvetítés vagy társas nyilván más ott szerintem emberibb módon tudtok ismerkedni, ha valaki nem is a nagy Ő barátkozni lehet, és az is lehet általa kerülsz be egy társaságba.
2022. okt. 24. 00:26
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezeken nincsenek sokan*
2022. okt. 24. 00:27
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Ja amúgy ott van a kérdésben, hogy Bp. bocsi fáradt vagyok xd Akkor az Aurórában valami szimpatikus programra látogass el szerintem.
2022. okt. 24. 00:34
 19/28 -remete- ***** válasza:
100%
Ďn online térem szoktam ismerkedni. Aztán vagy lesz belőle talalozó vagy nem. :)
2022. okt. 24. 05:53
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Hobbin keresztul ismerkedni...ez jó dolog, de van akinek elég speciális a hobbija.

Pl nekem a városi tömegközlekedés története,járművei és modellezése.Ilyen téren eddig nem nagyon sikerult,még online sem beszélgetni senkivel:(

2022. okt. 24. 06:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!