Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uborkával milyen az anális izgatás?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodom, hogy veszek egy vékonyabb kígyóubit, hogy kipróbáljam, milyen feldugni.
Még soha nem volt anális szexben részem, de nagyon kívánom, úgy gondoltam így kísérleteznék. Szerintetek az ubi megfelelne erre a célra? Ugye nem veszélyes?
2022. okt. 19. 16:31
1/14 anonim válasza:
burkolt szexuális felhívás. beadod a szüzet, közben meg napi 8 fasz a seggedbe landol
2/14 A kérdező kommentje:
#1 Bárcsak igazad lenne.
2022. okt. 19. 16:47
4/14 anonim válasza:
Most komolyan sajnálsz kiadni 5000 Ft-ot egy vékonyabb dildóra vagy vibrátorra, amit kimondottan ilyen célra terveztek? Helyette kockáztatod azt, hogy az izgalom hevében beléd törik egy uborka... Nagy észre vall, gratulálok!
6/14 anonim válasza:
Pocsék ötlet olyannal próbálkozni ami könnyen törik.
7/14 anonim válasza:
Feldugom neked de mast is
19f irj ram
8/14 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet a szexuális vágyad is teljesül::))
És vacsora is jut belőle ::)) szerintem egy kisebb üveg is jó erre.
Meg jobb egy igazi fa…sz
9/14 anonim válasza:
Nyugodtan kipróbálhatod. Ha meg belédtörik akkor kikakilod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!