Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan űzzem el ezt a vágyamat?
Figyelt kérdés
Van egy fétisem, ami régóta izgat, ez a ,bugchasing', ami annyit jelent, hogy arra izgulok, ha egy HIV pozitív pasi dugna meg. Tudom, ez rohadt veszélyes, kipróbálni nem is merem, viszont erre verem ki, de én nem akarok ilyen fétiseket. Hogyan lehet elűzni az ilyen gondolatokat? Lehet egyáltalán egy fétist teljesen száműzni?2022. okt. 18. 22:08
2/12 anonim válasza:
Még egy szavazat a pszichológusra. Nem baj ha valakinek fétisei, perverziói vannak - amíg másra, vagy önmagára nézve nem ártalmas.
3/12 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz...
4/12 anonim válasza:
Csatlakozom,és itt már kifejtettem a véleményem erről:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
5/12 anonim válasza:
Érdemes lenne felkeresned egy szexuálpszichológust...
6/12 anonim válasza:
Valami nincs rendben a fejeddel, talán meg akarsz halni vagy százezres gyógyszereket szedni minden hónapban csak azért, hogy életben maradj?
Szerintem próbáld ki milyen egy náthással, influenzással dugni. Ott ugye vannak tünetek, látod, hogy beteg. A hiv-et észre se veszed ugye csak amikor már kezd legyilkolni.
Beteg értelmetlen fétis, sőt inkább elmebaj.
7/12 anonim válasza:
Hogyan űzd el? Lásd bele a halált! Remélem, nem akarsz meghalni!
8/12 anonim válasza:
De lehet, hogy pont az izgató neki, hogy belehalhat.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Persze, én is tudom, hogy ez nem normális fétis, viszont nem akarok meghalni, ha meg akarnék halni, akkor nem ilyen módszert választanék, hanem az izgató, hogy vagy elkapom vagy nem, ha igen akkor az tényleg gáz lenne, ezért nem is merem kipróbálni. De közben izgat.
2022. okt. 19. 09:52
10/12 anonim válasza:
Azért jó, hogy leírtad, legalább mások is (mi, olvasók) tudjuk, hogy vannak ilyen dolgok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!