Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem képes sok öreg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes sok öreg a bárokban, szaunákban normálisan és kulturáltan viselkedni?

Figyelt kérdés

Természetesen tisztelet a kivételnek.

Tudom, vannak fiatalok is, de én eddig nem láttam olyat, aki így viselkedett volna és 60 alatt volt. Voltam külföldön is már meleg helyeken meg Mo.n is.

Mikre értem:

- lohol a fiatalok után fel és alá, akkor is ha lekoptatják

- nob-stop molesztálja szexuálisan a másikat (leginkább a fiatalokat) és akkor is csak kb 2 percig hagyja abba, ha az illető már 5-ször megmondta, hogy hagyja békén

- ahol bár is van a szauna mellett, mindenki normálisan ül és beszélget, de neki muszáj sétálgatnia úgy, hogy közben a péniszét veri, amit sajnos nem lehet nem észrevenni

- a "nem" szó számukra ismeretlen

- sok közülük igénytelen büdös és elhízott, ennek ellenére rohannak mindenki után a kabinok felé

- állandóan taperolnak minden fiatalt, már nem egyszer hallottam, hogy valaki üvölt velük, hogy még egyszer molesztálja, akkor pofán veri

- képesek egyszerűen bemenni egy kabinba, majd aludni jó hangos horkolás közepette

Stb.

De most komolyan, miért nem tudnak vállalhatóan viselkedni? Ahol lakok (külföld) ott ismerem az egyik szauna tulajdonosát, és már nem egy ilyen pappert dobott ki.

Mi az oka ennek? Vagy csak én látom így?

Nektek mi a véleményetek?

2022. okt. 18. 13:40
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
76%
Leírásod alapján nagyjából elfogadom, de azért felvetem, hol van a személyzet felelőssége ebben? Valaki szépen leírta, hogy mit kell tenni az ilyenekkel szemben! Miért nem teszik meg?
2022. okt. 26. 13:29
 22/37 anonim ***** válasza:
62%

Furcsa helyekre járhatsz.

Megfordultam már számtalan fürdőben, szaunában, de az általad leírtakkal még sosem találkoztam.

2022. okt. 26. 13:55
 23/37 anonim ***** válasza:
67%

Ha ez így igaz, ahogy a 18 és 20-as írta, akkor a tulajoknak kéne lépni.És nem beengedni 65 év felett senkit.

Akinek nem tetszik,mehet templomba vagy SZTK-ba ismerkedni, a hasonló pofátlanokkal.

És egyáltalán, hagyják már békén a fiatalokat az öregek,nekik már lefőtt a kávé.

2022. okt. 27. 05:24
 24/37 anonim ***** válasza:
95%

"hol van a személyzet felelőssége ebben?"

Mint mondtam, ehhez az kell, hogy a vendégek panaszt tegyenek az adott illetőre. Nem lehet mindent bekamerázni, és a dolgozók sem tudnak rohangálni folyton fel-alá ellenőrizgetni az embereket. Mi is dobtunk már ki nem egy ilyen vénséget, pont azért, mert többen panaszkodtak rá. De ha nincs panasz, akkor jogilag nem tudunk mit csinálni, mert csak úgy nem lehet valakit kitiltani, hogy nincs rá bizonyíték. Sajnos sokan nem panaszkodnak, hanem egyszerűen nem jönnek többet, vagy egyre ritkábban, mert panaszt tenni nekik sem kellemes.

Jómagam 2 embernek adtam tiltást, egynek azért, mert a helyet hotelnek használta, másiknak meg a fent említett viselkedésért. De ezekre volt is panasz/bizonyíték.

2022. okt. 27. 12:22
 25/37 anonim ***** válasza:
76%

De ha vendégek nem vállalják, akkor meg az ő felelősségük is! Elmennek máshova? És ott nem jelennek meg az ilyenek? Onnan is elmennek? Végül sehol sem vállalják a bejelentést, maguk is tehetnek arról, hogy ide fajul(na) a dolog...

De egyes kommentek alapján vannak helyek, ahol nem találkoznak ilyennel...

2022. okt. 27. 12:48
 26/37 anonim ***** válasza:
27%
Csesszétek meg meleg barátaim, ahogy ti itt beszéltek emberekről, a bicska kinyílik a zsebemben. Vannak, akik nem bírnak a libidójukkal, fiatalok és idősek egyaránt, de én jobban írtozom a magatokfajta kirekesztő, másokat lenéző lelki nyomorékoktól, mint tőlük.
2022. okt. 29. 01:16
 27/37 anonim ***** válasza:
18%
Melegként lájkoltalak, előttem kommentelő!
2022. okt. 29. 02:39
 28/37 anonim ***** válasza:
76%
Gondolom te is egy utolsó undorító erkölcstelen b'zerátor vagy mint amilyenek itt le lettek irva, és ettől nyílik a bicska a zsebedbe xd
2022. okt. 29. 10:10
 29/37 anonim ***** válasza:
96%

"de én jobban írtozom a magatokfajta kirekesztő, másokat lenéző lelki nyomorékoktól, mint tőlük."

Ne haragudj, de milyen kirekesztésről beszélsz? Senkinek sem azzal van a baja, hogy idősek, hanem a viselkedésükkel. Azt meg ne kelljen már eltűrni meg tolerálni, hogy az ember nem szórakozhat vagy pihenhet nyugodtan, mert az ilyenek nem bírnak a pcsükkel és muszáj mindenkit molesztálniuk! Én lexarom, hány éves valaki, de tudjon viselkedni. Ha meg nem tud, és mindenkit zaklat, akkor meg viselje a következményeket, hogy ki lesz bxva. Igen, vannak ilyen fiatalok is. Mégis az öregek produkálják magukat állandóan. Fiatal, még nem molesztált, de öreg már vagy 10-szer. Ha őfelsége ezt kirekesztésnek veszi, akkor legyen az. Molesztálják egymást, de ne azokat, akik szórakozni vagy pihenni mennek oda.

2022. okt. 29. 12:08
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

"én jobban írtozom a magatokfajta kirekesztő, másokat lenéző lelki nyomorékoktól, mint tőlük."

Nekem meg a hozzád hasonló vén tatákkal van tele a hócipőm, akik már egyből kirekesztést kiáltanak, ha valaki nem hajlandó az okádék viselkedésüket tolerálni. Nektek aztán lehet pofázni, hogy a viselkedés a probléma és nem az életkor, ti ezt akkor is úgy veszitek, hogy "utálnak mert idős vagyok". Én dolgoztam egy ideig (kvalifikált) masszőrként egy melegszaunában, normális sima masszás, semmi szex vagy happy end. Én nekem is már ki kellett dobnom nem egy barmot, mert folyamatosan taperolt és nem értett a szóból. Mindegyik 60 felett volt, de persze utána páran mentek panaszkodni rám, hogy én azért tettem őket az ajtó elé, mert ők öregek és semmit sem csináltak. A pofám leszakad, komolyan mondom. Igen, vannak ilyenekből fiatalok is. Az esetek 99%-ában mégis az öregek csinálják a problémát. Csak ők azok, akik képtelenek a "NEM"-et felfogni és megérteni. Tudom, nem mindenki ilyen, és hála Istennek sok a rendes, normális idős is. De a viselkedni nem tudó barmok tesznek tönkre minden meleg szórakozóhelyet, szaunát. Hozzám is jött már egy 18 éves srác segítséget kérni, mert egy 70-es papa nem szállt le róla, és folyamatosan fogdosta, meg követte. Aztán amikor kérdőre vontam, a hülyéje még elkezdett hárítani meg magyarázkodni, holott én is láttam, miket művel. Mondtam neki, hogy ha még egyszer jönnöm kell, akkor ez volt az utolsó, hogy ide betette a lábát.

A srác megköszönte, de kicsekkolásnál mondta nekem, hogy többet ő ide nem jön.

Egy nagyszerű ellenpélda:

Voltam a párommal Amszterdamban egy melegszaunában, és már belépésnél egy hatalmas tábla volt, hogy mit nem tolerálnak, kicsit sem. És köztük volt, hogy nem tolerálják azokat, akik nem értik a nem-et, akik folyton molesztálják a vendégeket. És kész felüdülés volt bent lenni. Mindenki normális, kulturált, mert az összes ilyen fogdosó, farokkal gondolkodó majmot már kivágták a francba. Elbeszélgettem ott az egyik pincérrel, aki mondta, hogy a szabály bevezetése előtt hozzájuk is csak az ilyen idős perverz papák jöttek, csak a vezetőség ezt megunta, és kidobta mindet azonnal. Amikor ez elhíresült, akkor folyamatosan új és kulturált emberek jöttek, idősek és fiatalok egyaránt. Azóta több vendégük van, mint előtte.

Azért dobták ki őket, mert idősek? NEM. Hanem azért, mert nem voltak képesek kulturáltan viselkedni. Dobtak ki fiatalt is, de a döntő többség nyugdíjas volt, ez tény, az ott dolgozó mondta.

Engem sem érdekel, hogy hány éves valaki, de ha nem képes a farkát kordában tartani és kulturáltan viselkedni, akkor takarodjon haza. Lassan már alig van normális melegszauna, főleg most a gazdasági válság miatt, nem kell még az ilyeneknek rátenni egy lapáttal.

2022. dec. 14. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!