Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes sok öreg a bárokban, szaunákban normálisan és kulturáltan viselkedni?
Természetesen tisztelet a kivételnek.
Tudom, vannak fiatalok is, de én eddig nem láttam olyat, aki így viselkedett volna és 60 alatt volt. Voltam külföldön is már meleg helyeken meg Mo.n is.
Mikre értem:
- lohol a fiatalok után fel és alá, akkor is ha lekoptatják
- nob-stop molesztálja szexuálisan a másikat (leginkább a fiatalokat) és akkor is csak kb 2 percig hagyja abba, ha az illető már 5-ször megmondta, hogy hagyja békén
- ahol bár is van a szauna mellett, mindenki normálisan ül és beszélget, de neki muszáj sétálgatnia úgy, hogy közben a péniszét veri, amit sajnos nem lehet nem észrevenni
- a "nem" szó számukra ismeretlen
- sok közülük igénytelen büdös és elhízott, ennek ellenére rohannak mindenki után a kabinok felé
- állandóan taperolnak minden fiatalt, már nem egyszer hallottam, hogy valaki üvölt velük, hogy még egyszer molesztálja, akkor pofán veri
- képesek egyszerűen bemenni egy kabinba, majd aludni jó hangos horkolás közepette
Stb.
De most komolyan, miért nem tudnak vállalhatóan viselkedni? Ahol lakok (külföld) ott ismerem az egyik szauna tulajdonosát, és már nem egy ilyen pappert dobott ki.
Mi az oka ennek? Vagy csak én látom így?
Nektek mi a véleményetek?
Undorítóan primitívek az ilyenek. Gondolom azért csinálják, mert azt hiszik, hogy valaki majd "feladja" és rájuk fanyalodik vagy izgatónak találja ezt az otromba, pofátlan és gusztustalan viselkedést. Meg hát ugye nyugdíjasok, unatkoznak. Ismerek pár pincért ilyen helyeken, ők is mondják, hogy sok ilyen papi hetente majdnem mindennap jön, alig fogyaszt valamit, és egész nap ott van (értsd: nyitástól zárásig), járkál, üldögél, aztán ha jön valami fiatalabb, akkor meg rárepül mint légy a 💩-ra.
Amúgy az ilyenek nem csak a melegeknél vannak, hanem a heteróknál is. A termálfürdőkben is szokott sajnos lenni ilyen, de hála Istennek ott rögtön ki is hajítják őket a francba, kitiltással.
Ha én üzemeltetnék egy meleg szaunát, én biztos, hogy nem tolerálnám az efféle magukat penetránsan másokra kényszerítő, szexuálisan molesztáló vén barmokat. Én sem láttam még soha olyat, aki így viselkedett volna, és nem volt nyugdíjas. Társkeresőkön ugyanez megy, ott is a legtöbb ember, aki képtelen a nem szót megérteni, 60 feletti.
Sajnos, én is tapasztaltam ilyet. Anno társkeresőn volt egy papika fent, aki pénzt kínált az együttlétért, de fotót nem küldött magáról.......
Nekem a Rudasban volt ilyen rossz élményem férfi napon, hogy Párommal ott voltam, szárítom a hajam, mögém jön, dicséri a sérómat, aztán elkezdi a hajamban turkálni, majdnem tökönrúgtam
"Az ilyeneket külföldön rég kirakták volna úgy hogy oda többet nem megy vissza."
Ez nem igaz sajnos. Én külföldön élek, és sajnos itt is meg vannak addig tűrve, míg sokan nem panaszkodnak rájuk. Ha valakire sok a panasz, azt figyelmeztetik, ha folytatja, kitiltják. De ugye ehhez az kell(ene), hogy minél többen panaszkodjanak rá, sajnos sokan nem teszik ezt, hanem inkább nem jönnek többet.
Számomra is meglepő amúgy, hogy pont az öregek ennyire gátlástalanok és visszataszítóak. Ez a viselkedés egy jól kinéző 30 évestől is nagyon gáz, hát még egy olyantól, akit senki sem piszkálna meg, mert igénytelen. Szerintem szánalmasak az olyan papik, akiknek olyannyira nincs más elfoglaltságuk az életben, hogy mindig ott ülnek hetente többször is akár 7-8 órákat. Persze ő pénze és ideje, de én nem akarnék ilyen nyugdíjas lenni, akinek ez az egyetlen elfoglaltsága. Engem is egyszer megkörnyékezett egy ostoba dagadt gorilla, aki marhára bűzlött is. Amikor már vagy 5-ször utasítottam el, és még mindig jött, akkor leüvöltöttem a retkes fejét, hogy hagyjon már békén vagy kap egy maflást, meg ha ennyire van ideje, akkor igazán tisztálkodhatna is, mert bűzlik tőle minden.
Én komolyan képtelen vagyok megérteni, hogy mégis mi a francot remél valaki, hogy ha tényleg bűzlik a mosdatlanságtól (ergo lábszag-seggszag-húgyszag-szájszag-izzadtságszag), hatalmas amorf test, emellett meg ilyen viselkedés. Néha már azt gondolom, hogy az ilyen egyedek nemrég szabadultak ki valami pincéből vagy barlangból és most vannak először kulturáltabb emberek között.
Talán azért próbálkoznak be az öregek,mert szép számmal vannak fiatalok,harmincasok, akiknek az ilyen gusztustalan öregek jönnek be.Valami lelki defektus miatt alávetik magukat testileg nekik.
Ismertem nagyon jó kinézetű harmincast, aki egy hatvanas,alacsony,de szőrös legalább száz kilós öregnek volt a barátja,és egyoldalúan szopta az öreget és dugatta magát.Elmondása szerint utána mindig szégyellte magát,de mégis ment az öreghez szexelni.
Sok minden furcsaság van,de ilyen az élet. És persze vannak jó kinézetű, értelmes,kulturált idősek is, akiknek meg nincs senkije.
Szerintem ez azért van, mert sok ilyen már arra is felizgul, ha valaki hozzászól, akárcsak egy lebaxás erejéig. Az ilyenek csak a nemi szervükkel gondolkodnak, más nem létezik, ami enyhén szólva is szánalmas és hányingerkeltően gusztustalan. Ezek azok, akik társkeresőkön mindenféle köszönés meg "hogy vagy" nélkül, kéretlenül küldözgetnek mindenkinek 5-10 meztelen képet magukról aztán kicsapja a hisztit, ha visszautasítják.
Rendben, megértem, hogy nekik régen nem volt szinte semmi lehetőségük kiélni magukat, de ilyen primitív módon viselkedni akkor sem kéne. Arról nem is beszélve, hogy aki az öregekre bukik, az is inkább a jól szituált, normálisan kinézőkre és nem azokra, akik kb hetente ha egyszer beállnak a zuhany alá.
Én úgy vagyok vele, hogy ha ilyet látok, akkor jelentem a recepción, vagy közlöm vele, hogy állítsa le magát. Egyik meg is jegyezte, hogy "dehát ő fizetett a belépőért" ja bzmeg az feljogosít, hogy másokat molesztálj és zaklass?? Hihetetlen.
Egyszer 4-en mentünk közösen egy melegszaunába, erre odaül hozzánk egy kb 80 éves és elkezd minket simogatni. Mondtuk, hogy hagyjon minket békén. Mintha meg sem hallotta volna. Arrébb mentünk, utánunk jött. Mikor már mind a 4-en hangosan megmondtuk, hogy takarodjon már el a francba, akkor elment úgy 5 percre, majd ismét elkezdett utánunk jönni, és fogdosni. Na akkor megelégeltük, és a recepción mind a 4-en jelentettük. A papi még oda is jött utánunk, de amikor hallotta, hogy panaszt teszünk, akkor próbált gyorsan elsétálni, meg a dolgozóknak, akik kérdőre vonták, megpróbálta bemesélni, hogy hát ő minket most lát először, meg ő nem csinált semmit. Mivel nem mi voltunk az egyetlenek, akik panaszkodtak rá, közölték vele, hogy most szépen elmegy felöltözni, kifizeti amit fogyasztott, majd többet ne is jöjjön, mert ki van tiltva végleg. Akkor értetlenkedett, hogy hova menjen szaunázni meg stb, mire valami felettes megmondta neki, hogy abszolút nem érdekli őket, hogy nem tud máshova menni, elegük van már belőle, hogy nem hagyja a vendégeket békén, mert annyira faxhiánya van. Ez volt kb fél éve. Az ott dolgozó nemrég mondta, hogy azóta egyszer sem jött, nem is engednék be.
Szóval jelenteni kell az ilyeneket, mert a vezetőségnek is elege lesz egy idő után a panaszokból, és kihajítják a francba.
Ugyanezt tapasztalom.
Dolgoztam ilyen helyen pultosként (nem Mo.), és nálunk is voltak olyan öregek, akik heti 5-6 alkalommal jöttek (nyitás 11-kor, zárás éjfélkor) és egész nap ott rohadtak. Egyesek még akkor is rohangáltak a kabinokhoz lesni, hogy "van e valami akció", mikor alig volt vendég és aki volt, az is a pultnál volt, de még ez sem esett le nekik. Nekünk ki volt adva, hogy ha valakire panasz van, azt figyelmeztessük, ha nem veszi a lapot, akkor nyugodtan kidobhatjuk. Nyilván minden kisebb hülyeségért nem lehet valakit kitiltani, de amiket fentebb írtak, azt simán. A probléma az, hogy pont azért produkálják magukat az ilyen vén f@xok, mert tudják, hogy kb senki sem jelenti őket, mert másnak is kellemetlen meg fáradtságos ez, meg nem akarn(án)ak ezzel foglalkozni szabadidejükben. Néha már én is azt gondoltam, hogy ha én üzemeltetném a helyet, 65 felett nem jöhetne senki.
"65 felett? Miért? 65 alatt / felett is vannak undorító emberek, kortól független!"
Ez igaz. De tapasztalatból mondom, hogy 65 felett szignifikánsan több a gátlástalan undormány. Munkámból kifolyólag sok más pincért is ismerek, más melegbárokban, szaunákban is, és kb mindenki ezt mondja egybehangzóan. Egyre gyakrabban már nem is jönnek fiatalabbak, vagy csak elvétve, mert ezeknek a vén majmoknak annyira nincs saját élete, hogy szó szerint egész nap ott döglenek a bárban, szaunában, stb., és így persze elvárják, hogy a nekik tetsző zene menjen, amiket 70 alatt szó szerint senki sem hallgat. Az ilyenek kisajátítják az egész helyet, elkergetik a viselkedésükkel a fiatalabbakat meg elhíresül a melegek körében is, hogy XY helyre nem érdemes menni, mert perverz nyugdíjasklub az egész ahol a fiatalokat nem hagyja a sok papa békén, aztán amikor ezek kihalnak, akkor meg vagy be kell zárni a helyet, vagy vagy vért izzadva reklámozni a fiatalok körében, hogy eltűnjön a rossz hír, miszerint oda csak nyuggerek járnak.
Senkinek sem a korral van a gondja, hanem a viselkedéssel. Márpedig 65 alatt én eddig ha 2-szer láttam olyat, aki így viselkedett, de az is 50 felett volt. Nálunk a masszőröket is mindig az ilyen nyugdíjasok zaklatták szexuálisan, nem egyet dobtak már ki ők is a masszázs szobából.
Egy törzsvendég, aki 50 éves és normális, nekem mesélte egyszer, hogy ismer egy szexmozi tulajdonost (asszem Berlinből), akinek végleg be kellett az egészet zárni, mert a fiatalok egyszer sem jöttek már, mert aki jött, azt az ott lévő 70-80 évesek iszonyatosan zaklatták. Hiába veszekedett velük, tiltotta ki őket, mások jöttek a helyükre.
De nézd meg mi van társkeresőkön is. Én amikor fent voltam, ha valami fiatalnak vagy saját korombelinek (29 vagyok) nem jöttem be, akkor vagy nem írt vissza vagy "bocs nem", de ennyi. Ellenben ha én utasítottam vissza falami öregen (60+), akkor meg mit csinált? Káromkodott, elkezdte jelentgetni a profilomat, dedós módon hisztizett, míg le nem tiltottam. És nem egyszer vagy kétszer fordult ez elő, hanem rendszeresen.
A heteróknál nem tudom, mennyire más a helyzet, de a melegeknél a nyugdíjasok zöme tényleg a legalja kategória. Mind viselkedésileg, mind mentalitásilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!