Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem találok erre partnert?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok erre partnert?

Figyelt kérdés

Aktívként próbálok olyan partnert találni, aki imád szopni, nyelni, de nem akar dugást. Ennyire nincs ilyen felfogású passzív? Ha meg találok, vagy az ország másik végén van, vagy nics hellye. Nekem pedig ez utóbbi is fontos lenne. Na meg a rendszeresség.

30F BP

2022. okt. 18. 00:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Én biztos vagyok benne, hogy vannak ilyen srácok. Hogy miért nem találsz rá partnert? Érdemes egy kis önvizsgálatot tartani.
2022. okt. 18. 01:05
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Egy csomó meleg csak sz.pni akar. Mond azt hogy "kíváncsi hetero" vagy és máris lesz egy csomó önként jelentkező 😂
2022. okt. 18. 01:26
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

A helyet pedig oldja meg az,aki rendszeres partnert akar. Hihetetlen, hogy ezt nem értik meg sokan.

Vannak búvóhelyek,fizesd meg és vigyél oda passzívat. Ja,persze ingyen kell...

Nincs hely ergo nincs szex.Tessék tudomásul venni!

2022. okt. 18. 04:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én meg csak ilyet találok, romeon és hotbullon. Mindenki egyoldalúan szopni akar, semmi mást. Én meg elhajtom ezeket mert nekem ebben semmi élvezet, kölcsönösen szeretek mindent.

22F

2022. okt. 18. 10:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
4-esnél a pont ! Abszolút igaza van !
2022. okt. 18. 10:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
4-5-nél az igazság! Pacsi!
2022. okt. 18. 10:55
 7/12 anonim ***** válasza:
87%
Én is ezzel a problámával élek , csak szpnivágyó pasit keresek aki semmi mást nem akar csak szpni j és ne legyen méretmániás. A méretmániás xarokkal tele van a padlás már. És helye is legyen mondjuk az is számítana. Én 52 mackós ffi Bp.
2022. okt. 18. 11:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én meg pont nem találok olyat, aki csak szopatna, nem akar többet... hely is van, és csak szopnék, semmi más
2022. okt. 18. 13:01
 9/12 anonim ***** válasza:
87%

Elvarasaid vannak, mit tudsz cserebe nyujtani?

lehet, hogy ezen kellenne inkabb dolgoznod.

2022. okt. 18. 15:31
 10/12 anonim ***** válasza:
87%
9 es ez szex, nem cserébe adok valamit című dráma .....
2022. okt. 18. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!