Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív vagyok, és mégis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív vagyok, és mégis domináns (bdsm). Vagy mégse? Egyszerűen nem találok partnert aki ezt képes elfogadni, és már én is kételkedem benne.

Figyelt kérdés

Világ életemben dominánsnak tartottam magam, fantázia szinten mindig is ez izgatott, az alárendeltség nem igazán. Viszont rájöttem h passzívként sokkal de sokkal jobban élvezem a szexet. Az orállal is így vagyok, azt is jobban szeretem adni, mint kapni.

Kicsit "igazságtalannak" tartom, h egy hetero kapcsolatban - még ha nem is a leggyakoribb felállás - teljesen oké, ha a nő a domináns fél, de én passzívként soha nem lehetek igazán dom. Mindig éreztetni fogják velem, akár tudat alatt, h nem vagyok az.

Találkoztatok már passzív dom-mal, esetleg van itt valaki hasonló helyzetben?

2020. szept. 1. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Ha fiatal vagy és pesti akkor én benne lennék. Írj rám:)
2020. szept. 1. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért biztos van olyan ember is, aki éppen ilyen partnert keres, mint amilyen te vagy. Bár kétségtelen, hogy nem egy gyakori párosítás, személy szerint én sem találkoztam még ilyennel.

Amúgy próbáltad már egyáltalán, hogy te vagy kikötözve, és úgy dugnak? Hátha mégis bejönne a dolog. Vagy abszolút nem tudod magadról elképzelni? :)

2020. szept. 1. 18:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én kipróbálnám amennyiben szimpik vagyunk egymásnak. Izgatónak tűnik.
2020. szept. 1. 18:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Furcsán hangzik ha van fantáziád (a kérdés miatt tudom hogy nincs) sokmindent kihozhatnál belőlle.
2020. szept. 1. 19:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Aktív sub vagyok (van barátom). Szóval lehetséges, hidd el 😄😄 Egyébként lehet nem egyből a BDSM dologgal kellene kezdened, hanem hogy power bottom vagy (olyan passzív, aki szeret irányítani), ez így önmagában sok aktívnak bejön szerintem. Aztán innen lehet haladni tovább 😜
2020. szept. 1. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!