Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik testalkat jön be jobban?
Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 01:18
A kérdező szavazást indított:
Vékony, de nem csontsovány
Kissé izmos, de nem kigyúrt
Egyik sem az esetem
69 szavazat
1/13 anonim válasza:
Nekem a vekony de kicsit izmosabb
Enis ez vagyok
19f
2/13 anonim válasza:
A sportos,izmosak,akik vaskosabbak.
Tehát nem vékonyan izmos,hanem izmos izmos,széles vállak,nagy mellizmok,kocka has nem fontos.
3/13 anonim válasza:
Nem feltétel nálam sem, hogy vékony vagy kigyúrt legyen a másik. Legyen husis, szeretem ha van mit fogni, a legjobb persze az ha van egy kis izom mellé. Viszont ha valakin pl 40-50 kiló felesleg van, tehát 170 magassághoz 110-130 kg közt van, az már nekem sem jön be.
4/13 anonim válasza:
Egyetértek a #2-vel, nekem is a rendesen izmosak jönnek be.
5/13 anonim válasza:
190cm 100-120kg izom-zsír.
És passzív 🤤
Kisebb aktív vagyok.
6/13 anonim válasza:
Vékonyak, ha kicsit izmos is mellé, nem baj ;)
7/13 anonim válasza:
Husosabb passzívak, ha lehet, szemuveggel :)
8/13 anonim válasza:
Lefordítom a kérdést:
Nem csontsovány, tehát ötvenöt kiló helyett hatvan. Kicsit izmos, tehát hatvanöt. Hogy oda ne rohanjak... Egyetek inkább, rátok fér.
10/13 anonim válasza:
Nem sok különbség a kettő között.
Én maradok Henry Cavillnál vagy Nick Jonasnál,köszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!