Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hova tűntek Romeoról ezek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tűntek Romeoról ezek a tap-ok?

Figyelt kérdés

Régebben voltak ilyen matricák vagy tappancsok amiket lehetett küldeni Romeon.

"Kösz,de nem", "Hagyjuk békén egymást", meg ilyen hasonló elutasító szöveggel.

Ezek hová lettek?

2022. okt. 16. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Biztos sok papinak nem tetszett hogy ilyen módon utasítják el, és azért lett törölve. Pedig nekem sem ártana.
2022. okt. 16. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Lehet már azért is fizetni kell.
2022. okt. 16. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Lassan már az egész egy vicc lesz.én nemrég jöttem le onnan.komolyan mondom nem sokban külömbözik ettől.annyi hogy jó esetben látsz képet.
2022. okt. 16. 18:44
 4/6 steven95 ***** válasza:
84%
Tényleg kár, mert ha csak tappancsot adott, és nem érdekel, nem akarom válasz nélkül hagyni, de nincs NEM válaszos tapp, helyette rá kell írnom, na menj má... egyébként meg én vagyok a paraszt, ha nem reagálok. Szoktam. Megtartom a szokást. Bár lehet majd kipróbálok más alkalmazást, meg amúgy is parkolópályán vagyok nem foglalkoztat jelenleg..
2022. okt. 16. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Az élet nagy kérdései.
2022. okt. 16. 22:56
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Az ultimate megoldás: megírod neki üzenetben amit mondani akarsz neki.

A rómeó HQ kutatói és britt tudósok megállapították, hogy a kísérleti alanyok 99.7%-ának nem esett le az ujja megírni a másiknak amit gondolnak, és a résztvevők 99.8%-a nem is halt bele ugyanebbe.

A maradék 0.02% belehalt abba hogy meg kellett írnia a másiknak amit mondani akar neki. Őket a családjuk kérésére koporsós temetésre vagy hamvasztásra küldték.

2022. okt. 20. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!