Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha ismerkedés közben nagyon gyengén fogalmaz a másik?
Beszéltem már egy-két ilyen emberrel, és sokszor érthetetlen volt amit leírt, még jó helyesírással is.
Aztán élőben meg értelmesnek tűnt, és jól elvoltunk volt velem ilyen is.
Ja fogalmaz, azt olvastam, hogy fogaz. Az utóbbi jobban zavarna. :)
Ha beszédben értelmes, akkor nekem nem számítana, hogy írásban hogyan fogalmaz, vagy akár a helyesírási hibák sem. Lehet hogy egyszerre több dolgot is csinált a gép előtt, mikor neked írt. Nálam olykor üvölt a zene, az agyam is gyorsabban jár, mint a kezem, egy chat nem irodalmi alkotás.
Engem inkább az zavar,ha nem ír, csak vakkant.Egy -egy szó, alá nem írja,nem is tudom,kivel beszélek,úgy kell több levél után rákérdezni.
De legjobban az bosszant,ha értelmesen ír,aztán felvetem,hogy folytassuk személyesen a beszélgetést - és eltűnik.tízből kilenc ilyen.Aki nem tűnik el,az pedig átlátszó tereléssel lép le. Mindezek úgy,hogy ráadásul ők írnak rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!