Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként jobban szeretek biszex férfiakkal lenni, mint melegekkel. Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
A melegek nagy része túl érzékeny, könnyen megsértődik, durcáskodik, hisztizik. Biszexeknél ezt nem tapasztaltam, jobban szeretek velük haverkodni.2022. okt. 12. 11:10
1/12 anonim válasza:
Akkor haverkodjunk :)
Mit szólsz ?
2/12 anonim válasza:
Biszex vagyok, de én is ezt tapasztalom, persze mindig vannak kivételek
3/12 anonim válasza:
Én is a bi srácokat bírom jobban. Egyszerű minden. Tudjuk mit akarunk és nyomjuk. Nem kell kb körbe hízelegni. Aktív vagyok.
4/12 anonim válasza:
En is bi vagyok, de passziv, es ugyan nem figyeltem fel meg erre, de lehet benne valami. Valszeg azzal van osszefuggesben, hogy a bi sracok jo resze csak szexet akar egy masik sractol? ;)
5/12 anonim válasza:
"A melegek nagy része túl érzékeny, könnyen megsértődik, durcáskodik, hisztizik." Te nagyon szar körökben foroghatsz ha ezt tapasztaltad.
6/12 anonim válasza:
Meleg vagyok
Lehet a biszex férfiaknak úgy jön le hogy hisztis vagyok.
De nem vagyok velük hajlandó ismerkedni, nem akarok harmadik kerék lenni!
Feleségük, barátnőjük van én nem kavarok bele ilyenbe!
7/12 anonim válasza:
Kérdező lehet van barátod vagy csak szexelni akarsz arra tényleg jó egy biszex!
De ha kapcsolat lenne a célod te is messziről kerülnéd őket.
8/12 anonim válasza:
Lehet, hogy ez a te egyéniségedtől is függ, kérdező. Én ezt nem tapasztaltam. Én kevertem meleg sráccal is, biszex-szel is, sőt magát heterónak valló sráccal is. Mindegyikhez tudtam alkalmazkodni, jól éreztük magunkat a kapcsolatban, és amikor kezdett kiüresedni, akkor békességben, barátságban tudtunk elválni, szétmenni. Mind külön egyéniség volt, külön rigolyákkal, mind másra volt érzékeny.
9/12 A kérdező kommentje:
"De ha kapcsolat lenne a célod te is messziről kerülnéd őket."
Ha érzelmileg a férfiakhoz vonzódik, akkor nincs akadálya komoly kapcsolatnak sem. Nem hiszek a monogámiában, szexelhet nővel is, ha megkívánja a puncit.
2022. okt. 12. 19:07
10/12 anonim válasza:
És ahhoz mit szólnál ha a csajjal élne?az már nem tetszene!én nem hiszek a biszexuálisok érzelmességébe.Ők a kukit szeretik nem az érzelmes dolgokat.aztvmegkapják az asszonykától,otthon.persze van kivétel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!