Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért találom ezt izgatónak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért találom ezt izgatónak?

Figyelt kérdés
A hétvégén szexeltem egy sráccal, aktív volt. Persze gumit húzott és úgy kezdett el dugni. Nagyon jól dugott a srác, olyannyira, hogy menet közben kiszakadt a gumi, gondolom ezt ő is érezte, de én is, mert dugtak már gumi nélkül és tudom milyen a hús vér farok érzete. Fura, de nagyon felizgultam arra, hogy egy kiszakadt gumival dugott utána végig és hogy úgy csinált mintha nem vette volna észre hogy kiszakadt, pedig észrevette mert sokkal vadabbul csinálta utána, neki is tetszett szerintem. Aztán belém is verte. Nektek is volt már olyan, hogy nem szóltatok ha kiszakadt a gumi vagy nem vettétek észre, hogy menet közben levette a srác?
2022. okt. 11. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
Nem volt még, kicsit kockázatos is
2022. okt. 11. 22:32
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Nekem olyan volt egyszer hogy menet közben lehúzta a gumit a srác, én meg még kezdőként nem nagyon vettem észre még.

Aztán mikor hátra feküdtem és úgy dugott, akkor vettem észre.

Szóltam neki hogy hova lett a gumi, azt mondta erre hogy kiszakadt és levette, de most már teljesen mindegy, mert már az eleje óta majdnem így csináljuk.

Aztán úgy voltam vele hogy hát legyen már így.

A végén a gumit megtaláltam az ágyban, persze semmi baja nem volt.

De élveztem egyébként attól függetlenül.

17 voltam akkor

21F

2022. okt. 11. 23:51
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Gratulàlok ☺️ a következő kérdésetek pedig majd az lessz, hogy elkaptam valamit mit csináljak?👍👍👍
2022. okt. 12. 08:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Bártak vagytok

Én ilyenkor másik gumit húzok.

Ha nincs, vagy gumi nélkül akarja a másik elbúcsúzok.

2022. okt. 12. 10:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Jo parszor neztem mar olyan videot, ahol az aktiv levette a gumit dugas kozben, es ugy dugta tovabb a passzivat. Ez baromira izgato szamomra is, DE a valo eletben nem probalnam ki soha, mert eleg veszelyes. Ha huztatok gumit, azt nem veletlenul huztatok!
2022. okt. 12. 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Most igy agyalva ezen, egy dolgot tudok elkepzelni, amit meg is tennek ezzel a temaval kapcsolatban. Ha amugy is dugnatok egymassal gumi nelkul, de szerepjatekban eljatsszatok ezt. Vagy hogy ne legyen ennyire eljatszott, csinalhatod azt, hogy ha mindketten bemutattatok egymasnak a negativ szuresi eredmenyeket, akkor hirtelen meg meggondolod magad, es megkered az aktiv sracot, hogy huzzon gumit. Vonakodva, de megteszi a szexert, majd mikor mar a veget jarja, lejossz a farkarol, lehuzod rola a gumit, es gumi nelkul rakod vissza a farkat a popsidba, es engeded hogy teleelvezzen. ;) Szerintem kb 2 lokes kellene csak iyen esetben. :D
2022. okt. 12. 10:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem és én azt gondolom aki így nem fair, az másban sem. Azaz nem bíznék benne hisz átvert. Itt az életed és az egészséged a tét. 20 perc örömért megéri az a megaláztatás amit életed végéig kapsz ha HIV-es volt??

Ha egy HIV beteg fogorvoshoz megy szólnia kell pl. Tetszene? Megéri?

2022. okt. 12. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!