Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hús vagy vérpéniszed van? Mekkora?
Figyelt kérdés
Elégedett vagy vele?2022. okt. 11. 11:00
21/28 anonim válasza:
Olyan jó lenne egy hús péniszt látni végre.
22/28 anonim válasza:
Vér, 15cm és elég vastag. Összeségében elégedett vagyok, de 1-2 centinek azért még örülnék.
23/28 anonim válasza:
6-9 cm kozott ha lankadt.
Fugg h lenge vagy normal boxerben vagyok meg a homerseklettol is.
Allva 17/4
24/28 anonim válasza:
23as voltam.
Es ver.
Szep fitymaval, fitymafekkel es kalappal.😁
25/28 anonim válasza:
Vér
14cm hosszú, 5cm vastagságú
ernyedten eltűnik a bozótban :-D
igen, meg vagyok elégedve vele. Ha kicsit hosszabb lenne, talán örülnének neki a leendő partnereim. Vagy nem?
26/28 anonim válasza:
Huspenisz. Lankadtan kb 12 cm… mereven 19 cm.
Eleg sokszor zavar, hisz ha pl boxerben vagyok, sokszor azt hiszik hogy all a farkam… pedig nem
27/28 anonim válasza:
Egy húspéniszt meg masszíroznék vagy csak megfognék, hogy milyen.
28/28 anonim válasza:
Vér lankadtan 4.5cm merev 13cm , majdnem a 3szorosara nő :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!