Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért találnak ki egyesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért találnak ki egyesek ilyen magyarázkodást?

Figyelt kérdés

"Azért utasít vissza a másik, azért nem akar találkozni mert nem biztos magában, fél, nem mer találkozni. Szégyelli, hogy meleg, stb..."

És hát ő rendre ilyen pasikat fog ki, ezért nem jön össze vagy nem lesz folytatás.

Biztos akad ilyen is. De a legtöbb esetben ő vele nem akar találkozni. Aki bejön neki azzal akar. Akkor meg nem ez az oka.

Alapból a másikat próbálni lealázni, ha nekünk nem jön össze valamit szerintem nem csak inkorrekt, hanem szánalmas is, főleg ha átlátszó.

2022. okt. 11. 10:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ennél vannak cifrábbak is...egész könyvet tudnék írni.

Egy példa : " Bezárt az öcsém, nem tudtam kijönni a lakásból ..."

2022. okt. 11. 10:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első pasim elfelejtett eljönni az első randinkra. Azt gondoltam kamu. A második randin viszont ott volt. 19 évesek voltunk.
2022. okt. 11. 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen emberek nem érik meg hogy 1percig is gondolkozz rajtuk, haladj tovább.

Van hogy valójában lánnyal ismerkedsz, teljesen más korú emberrel, nem az ő képeit adja,

Pesten jelzi magát miközben pl. Miskolci, csak unatkozik és így beszélget másokkal, soha senkivel nem találkozik mert házas-barátnője van és így éli ki magát, ezek mind mindennaposak és nem tudható kivel beszélgetsz a másik oldalon.

2022. okt. 11. 11:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A kamusok a legkülönfélébb okokat képesek kitalálni, szokj hozzá a neten. Idővel majd ráérzel a kiszűrésükre.
2022. okt. 11. 12:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el.

Ne irj neki.

Sztem o sem.fog.

Par nap utan meg offold.

2022. okt. 13. 05:07
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

A szegény exemet még mindig sajnálom, 5 év távlatából is: először elaludtam, s az Urániánál (nem) találkoztunk, mert elaludtam.

Második találkozónk a Lukács Fürdőben lett volna, ahol anyámmal és a bolgár barátnőjével futottam össze. Zárásig tartó ultizás lett a vége, de az akkor leendő barátom nem talált meg, pedig az összes úszómestert megkérdezte.

Utána persze találkoztunk, s 3 évig együtt is voltunk.

2022. okt. 13. 09:31
 7/8 A kérdező kommentje:

Ajajj, 6-ból 6-an nem értettétek meg a kérdést vagy az alatta lévő kifejtést nem olvastátok el.

Nem azt kérdeztem, hogy lerázó magyarázkodást miért találnak ki.

Éppen fordítva!

AKIT LERÁZNAK, MIÉRT TALÁL KI MAGYARÁZKODÁST, HOGY ŐT A MÁSIK AZÉRT RÁZTA LE MERT FÉL, NEM MER TALÁLKOZNI, NEM TUDJA ELFOGADNI, HOGY MELEG, LELKILEG SÉRÜLT, STB...

2022. okt. 13. 23:12
 8/8 anonim ***** válasza:
86%

Mert az ember lelkének könnyebb, ha a másikat hibáztatja, mint belátni azt, hogy "sz.r vagyok valamiben".

Mint az általános iskolában: Nem azért kaptam 1-est matekból, mert hülye vagyok belőle mint a segg, hanem a köcsög tanár volt genyó velem, rám szállt. --> Sokkal könnyebb mindig mást hibáztatni, mint önmagunkban keresni a hibát és belátni, hogy nem vagyunk tökéletesek. Senki sem szeret ráébredni arra, hogy bizony én is éppolyan elcseszett vagyok, mint akikről azt gondolom, hogy mennyire elcseszettek. Ez nem túl jó érzés.

2022. okt. 15. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!