Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most hazudik nekem, így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hazudik nekem, így próbál magyarazkodni?

Figyelt kérdés

Egyik pillanatban a férfi azt mondja nekem hogy alig tudja megállni hogy ne csókoljon meg. Meg hogy ha szingli lenne akkor tuti hogy belemenne. De egy szájra adott csók mégis történik és közben megsimogatja a derekam is.

Aztan észbe kap hogy neki kapcsolata van és utána rá 3 hétre azt mondja hogy nem gondol rám "úgy" és nem tetszem neki. Nem tudja hogy 3 hete mit miért csinált. Ez igaz hogy valaki nem tudja hogy miért csókolózik meg fogdosódik többször egy nővel? Ha nem tetszem neki, miért nézi a melleim, miért fogdosódik és ha nem gondol ram úgy, miért érdekli hogy kit vinnék fel szobára meg hogyan szoktam masztizni?

Esetleg fél hogy beárulom a nőjének és visszavett?

Kicsit nehéz rajta kiigazodni...

2022. febr. 17. 10:51
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
100%

Magával is el kell ám hitetnie, ezért mondogatja.

Merthogy amúgy félreb_szna, de mégsem szakítana. Ez amolyen beetető periódus, kétlem, hogy le tudna állni.

Nade, még jobb kérdés, mit akarsz te egy foglalt faszitól?

2022. febr. 17. 11:03
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom téged mennyire érdekel, de ha netán összejönnél vele akkor melletted is ugyan ezt csinálná más lánnyal. Azt csak a lányok hiszik hogy mellettünk nem csinálna ilyet mással mert te különleges vagy 😀 nem vagy csak mondom 😀 aki ilyen ilyen. Ha szexelni akarsz vele megteheted nem fog ellenkezni, de ha beleszeretsz kicsinál lelkileg és te is egy roncs leszel. Ja és 1-es nem a szinglinek kell figyelnie, hogy ne feküdjön le olyannal, aki kapcsolatban van, hanem a kapcsolatban lévőnek nem kéne ilyet csinálnia ha van valakije. Nehogy az egész világ az ő kapcsolatukra vigyázzon ez a kettejük dolga
2022. febr. 17. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen teljesen normális, felnőttként ne kezdj ilyennel.
2022. febr. 17. 11:42
 4/6 Noren1989 ***** válasza:
#2, azért neki sem árt. Kiindulva a te okfejtésedből is, első két sor ;)
2022. febr. 17. 11:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
4es én ezzel azt akartam mondani hogy szexelhet vele ha akar nincs megtiltva neki, de nem javaslom, hogy szeressen bele mert kikészíti. Nem jogom eldönteni ki mit csinál és meg se mondhatom senkinek mit ne csináljon. Felvázoltam a legvalószínűbb lehetőségeket és azt amit én gondolok. Innen ő dönt mit csinál csak vállalja a következményeket.
2022. febr. 17. 12:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Van aki szereti a drámát. Aki nem szereti annak ez nem avló
2022. febr. 17. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!