Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány szexpartnered volt eddig és hány éves vagy?
Figyelt kérdés
Aktív vagy passzív vagy?2022. okt. 10. 18:07
11/20 anonim válasza:
A 100 szerintem sem sok. Tényleg kicsit ijesztő, de normálisabb ismerkedéssel is simán összejön, főleg Bp-en, ahol van miből meriteni.
Nem gondolom magam jó pasinak, mégis voltam szerintem annyi pasival.
12/20 anonim válasza:
"Jelzem a 100 ha 20 évre elosztod már csak évi 4."
Inkább évi 5. Ami elég sok, ha minden évben van 5 új partnered, azt jelenti, hogy sohasem kerestél igazi kapcsolatot, vagy ha igen, félrekúrtál.
13/20 anonim válasza:
24 vagyok, kb 30 emberrel voltam eddig
14/20 anonim válasza:
11 pasival volt eddig szex. És még kb 50 akiket csak leszoptam.
24P
15/20 anonim válasza:
22 vagyok, uni, kb 20 partnerem volt.
Ebből 18 orál, általában kölcsönösen.
Anál 2, ahol én voltam az aktív.
Semmilyen betegségem nem volt eddig.
16/20 anonim válasza:
28 éves vagyok, passzív. Egy férfival feküdtem le eddig, ezen kívül még eggyel orál volt.
17/20 anonim válasza:
30 éves vagyok, eddig 21 sráccal voltam ha a szex minden formáját nézzük. Bár én 27 évesen kezdtem.
18/20 anonim válasza:
És uni vagyok, bár a passzív oldalt nem próbáltam még. Eddig inkább orál és ilyesmi volt (#17).
19/20 anonim válasza:
20 éves vagyok a 5 partnerem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!