Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, mi volt a legfurább amit kért tőletek eddig a szexpartneretek?
Figyelt kérdés
Nekem pl az volt, hogy szabadba csináljuk a vonat mellett. Akkor élvezett el mikor jött a vonat.2020. ápr. 27. 12:08
1/9 anonim válasza:
Nekem az, hogy a végén elővett egy felespoharat és beleverte majd megkért, hogy igyam meg.
2/9 anonim válasza:
Dugjam keményen és ha ellenkezik se hagyjam abba.
3/9 anonim válasza:
Áztassuk be a cigijét a spermámba és ő ugy szívta el
4/9 anonim válasza:
Egy pasi azt kérte, hogy ugyanabban a boxerben menjek este a talira, mint amiben egész nap voltam. Amikor taliztunk, kérte hogy vegyem le, majd elkezdte szagolgatni és konkrétan ettől elélvezett. Elég fura egy élmény volt.
5/9 nonamenickname válasza:
Azt kérte hogy vegyem fel a nővére egyik ruháját és abban akarta, hogy megdugjam.
6/9 anonim válasza:
azt kérte hogy dugjak bele a fenekébe egy kissebb méretü (kb 3cm) karácsonyfa diszt ami nyilván összetört (igen a fenekében) volt egy gáz utunk a jános korházba...
7/9 anonim válasza:
A seggébe akarta hogy pisiljek. Nem jött össze 😄
8/9 anonim válasza:
Azt akarta h kakiljak , es o vegig nezi azt, utana pedig kinyalja a szaros fenekem.... meg h kozbe fojtogassam... hat elment a kedvem , pedig jo pasi volt
9/9 anonim válasza:
Együttlét közben Mónika show-t akart nézni YouTubeon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!