Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóképű, jótestű férfiak miért vetik alá magukat a rondák diktatúrájának?
Hatalmas pacsi a válaszaitok miatt! Az intelligencia nálatok mutatkozik. Ilyen pasikkal szívesen ismerkednék.
Nem tudom melyiketek a rosszabb. Aki ilyen f.szkalap, ahogy bemutatod, vagy te, aki jogodnak érzed nálad sokkal fiatalabbakkal ismerkedni, pusztán az ízlésedre hivatkozva.
És hogy magamról is ejtsek pár szót, mielőtt beképzeltséggel vádoltok:
Soha nem hoztam fel 10/10-es férfiaknak, hogy szexeljenek már velem. És úgy érzem így van rendben. Természetellenes dolognak tartanám, hogy az ő szép kezével megfogja a ronda farkamat.
Jézus gyere le... 🙈 Még mindig ezen lovagolsz? 😂
Téged elég sokszor elutasíthattak úgylátom,bár válaszaidból ítélve nem csodálkozom...
Nekem ezzel a helyedben semmi bajom nem lenne. Megérteném, hogy neki csak egy pótlék lehetek a kinézetem miatt. Nem fogom eljátszani, hogy egy kategóriában vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!