Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jóképű, jótestű férfiak miért vetik alá magukat a rondák diktatúrájának?
Unalmas már, hogy minden kérdést jelentesz, amit aztán persze nem törölnek, mert semmi baj nincs vele, csak a te egódat sérti.
És amikor a 7-esek mondanak állandóan nemet nekem a 3-asnak? Akkor hol az erkölcs? Vagy ez csak egyirányba működik? A jó pasiknak több joguk van nemet mondani, mint a magamfajtának?
Na mert a "jótestű, jóképű férfiak" (Szerintem a twink felnyalt hajú csücsőrítős cicafiúkákra gondolsz) nem válogatnak igaz?
Rengeteg ehhez hasonlónál láttam ezeket kiírva:
"Csak helyes írjon" "Csak izmos"...stb
Amúgy hogy kinek mi a ronda teljesen relatív. Van aki már azt is lerondázza ha nincs kockás hasa,izmos teste vagy esetleg olyan frizurája amit ő gondol...
Persze, hogy több joguk van.
"Amit tehát szeretnétek, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is ugyanazt cselekedjétek velük"
Ha te nem szeretnél egy hármassal lefeküdni, akkor Jézus tanítása szerint te se várd ezt el másoktól.
Mindenkinek jogában áll válogatni a nála csúnyábbak közül. A nála szebbek közül meg mérsékelten áll csak jogában válogatni. Nem tudom mi nem érthető ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!