Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő melegek, mesélnétek a kapcsolatotokról?
Persze lehet privátban is.
Olyasmik érdekelnének pl hogy hogyan ismerkedtetek meg, mióta vagytok együtt, mióta éltek együtt, mennyire kiegyensúlyozott a kapcsolatotok, milyen konfliktusok vannak ha vannak, hogyan kezelitek.
Meg igazából minden érdekel, mert nekem sose volt párkapcsolatom és félek nem is tudom milyen lenne egy.
"Persze lehet privátban is."
Inkább ne, engem is érdekel a téma.
Tudom hogy más.
Csak kíváncsi vagyok mások történetére.
Csodálatos dolog,főleg,ha sok szeretet,kölcsönös szeretet van benne !
Mind a háromra úgy emlékszem,hogy sok szép is volt benne...igen.
És a következőt is úgy várom,hogy tudom sok szép lesz benne.
Hu ha minden kérdésre. Csak egy mondatba válaszolok akkor is kis regény lesz. 😂 Még 15 éve a chat.hu ismertük meg egymást. Elég sokat beszélgettünk. De csak 2 év után találkoztunk. És 10 éve élünk együtt.
És holnap lesz 1 éve, hogy megkötöttük a bejegyzett életársi kapcsolatot. Egyenlőre ennyi majd folytatom csak dolgoznom kell menni.
Az utolsó válaszolót pozitívan,de őszintén irigylem :)
Példaértékű a kapcsolatuk módja,időtartama ! Ritka ez...
Sok boldogságot Nekik :)
5 eve vagyunk egyutt, az elsö ket honap nagyon nehezen ment mivel zárkózott volt, de most már minden rendben, neha balhezunk termeszetesen, de mindig megneszeljuk a gondjainkat. Szerintem teljesen kiegyensúlyozott.
27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!