Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Párkapcsolatban élő melegek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő melegek, mesélnétek a kapcsolatotokról?

Figyelt kérdés

Persze lehet privátban is.

Olyasmik érdekelnének pl hogy hogyan ismerkedtetek meg, mióta vagytok együtt, mióta éltek együtt, mennyire kiegyensúlyozott a kapcsolatotok, milyen konfliktusok vannak ha vannak, hogyan kezelitek.

Meg igazából minden érdekel, mert nekem sose volt párkapcsolatom és félek nem is tudom milyen lenne egy.

2022. okt. 8. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

"Persze lehet privátban is."

Inkább ne, engem is érdekel a téma.

2022. okt. 8. 18:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom, hogy teljesen , de hiába kérdezel másokat. Minden kapcsolat más és más pilléreken alapszik. Saját magadnak kell megtapasztalnod, hogy mi is az amit igazán szeretsz.
2022. okt. 8. 18:49
 3/9 A kérdező kommentje:

Tudom hogy más.

Csak kíváncsi vagyok mások történetére.

2022. okt. 8. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Csodálatos dolog,főleg,ha sok szeretet,kölcsönös szeretet van benne !

Mind a háromra úgy emlékszem,hogy sok szép is volt benne...igen.

És a következőt is úgy várom,hogy tudom sok szép lesz benne.

2022. okt. 8. 19:01
 5/9 Béla211 ***** válasza:
100%

Hu ha minden kérdésre. Csak egy mondatba válaszolok akkor is kis regény lesz. 😂 Még 15 éve a chat.hu ismertük meg egymást. Elég sokat beszélgettünk. De csak 2 év után találkoztunk. És 10 éve élünk együtt.

És holnap lesz 1 éve, hogy megkötöttük a bejegyzett életársi kapcsolatot. Egyenlőre ennyi majd folytatom csak dolgoznom kell menni.

2022. okt. 8. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó válaszolót pozitívan,de őszintén irigylem :)

Példaértékű a kapcsolatuk módja,időtartama ! Ritka ez...

Sok boldogságot Nekik :)

2022. okt. 9. 07:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

5 eve vagyunk egyutt, az elsö ket honap nagyon nehezen ment mivel zárkózott volt, de most már minden rendben, neha balhezunk termeszetesen, de mindig megneszeljuk a gondjainkat. Szerintem teljesen kiegyensúlyozott.

27

2022. okt. 9. 07:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi miatt szoktatok balhézni?

2022. okt. 9. 10:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Általanos dolgok (pl: valaki valamit nem pakol el), 4 eve egyuttelunk, aki mar lakott egyutt az tudja mirol beszelek, biztosan mindekinel apeobb vita azert eloforduo
2022. okt. 9. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!