Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehetek hetero?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek hetero?

Figyelt kérdés
Igazából tudom magamról,hogy búza vagyok,de ki szeretnék belőle gyógyulni,mert tudom hogy sok embernek sikerült(pl.Milo Yiannopoulosnak),szval jöhetnek a tippek,hogy hogy gyógyuljak meg

2022. okt. 8. 14:10
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:
40:Nádasdy Ádám,Ungár Péter?
2022. okt. 9. 12:53
 42/56 A kérdező kommentje:
Ők nem melegek akkor?
2022. okt. 9. 12:53
 43/56 anonim ***** válasza:
94%

Kigyógyulni csak betegségből lehet, a homoszexualitás pedig nem az.

Én nem hiszem, hogy provokálnál, inkább egy kétségbeesett fiatal srác lehetsz, akin nagy a külső nyomás, hogy a többséghez tartozzon. Ha mások véleménye, elvárásai szerint akarod élni az életed, tényleg végig fogod szenvedni. Nem fogsz tudni soha megváltozni és nem is kell, mert jó így. Közénk tartozol, de mégis milyen segítséget vársz tőlünk, ha egyszer létezésünk alapját, a melegségünket készülsz megtagadni? Fogadd el önmagad, ott kezdődik minden.

2022. okt. 9. 12:59
 44/56 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, te mikor, hol hallottad Nádasdy Ádámtól vagy Ungár Pétertől azt, hogy búzának nevezték magukat?
2022. okt. 9. 15:41
 45/56 A kérdező kommentje:
44:Mindketten lebzizták magukat magukat
2022. okt. 9. 15:49
 46/56 anonim ***** válasza:
93%
buuzi ≠ búza
2022. okt. 9. 15:53
 47/56 A kérdező kommentje:
Mivel más?
2022. okt. 9. 15:57
 48/56 anonim ***** válasza:
93%

Ne akarj "kigyógyulni" belőle. Ez nem így működik. Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy.

Amúgy sem kell ezt mindenkinek tudnia rólad, és ha nemtudják nem piszkálnak.

Apád meg nem normális, ha olyanokat mond neked.

2022. nov. 3. 06:39
 49/56 Lacás1976 ***** válasza:
92%
Sehogy mert nem vagy beteg. Én imádok meleg lenni.
2022. nov. 3. 07:49
 50/56 Vladimir_Ivanovich1212 ***** válasza:
40%
Szerintem sokféle módszer van arra, hogy "kigyógyulj". A gender-témák és a szexuális vonzódás pszichológiája eléggé összetett, noha az egyetem ezeket is oktatja. Az egyik legfontosabb dolog, hogy minden fejben dől el. Ha neked az a jó, hogy sráccal akarsz lenni, és úgy véled, hogy akarod, akkor az lesz, amit az akaraterőd, az agyadban lévő kis állományok akarnak. Ha te lánnyal szeretnél lenni, akkor ugyanez. Próbáld meg például azt, hogy erősen gondolsz a kettő nem közül valamelyikre, s amelyik erősen villódzik, vagy érzel valamit, az azt jelenti,, mélyen, legbelül, a tudatalattid ezt szeretné. De, ha professzionális módszert keresel, akkor a reparatív terápiát ajánlom, vagy angolban, a conversion therapy. Van fent szakirodalom neten, s számos kutatás, mely kimutatta, hogy kb az emberek 30-35%-ka "kigyógyult" a melegségből. De szerintem itt valami agyturkász dolog lesz, mármint pszichológiai-manipulációs kontroll és egyéb dolgok. De, ha még akarsz többet erről hallani/tudni, szívesen segítek. És mielőtt bárki "kamuválasz"-ozna, küldök linkeket is, ha kértek. Mielőtt ezt leírtam, egy csomót olvastam erről, mert igazándiból engem is érdekel a téma, de nem nevezném kigyógyulásnak, inkább effajta gének-sejtek manipulálása, különböző beavatkozásokkal érték el a célt, ami meglepően sikerrel járt.
2023. jan. 5. 03:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!