Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek hetero?
Figyelt kérdés
Igazából tudom magamról,hogy búza vagyok,de ki szeretnék belőle gyógyulni,mert tudom hogy sok embernek sikerült(pl.Milo Yiannopoulosnak),szval jöhetnek a tippek,hogy hogy gyógyuljak meg2022. okt. 8. 14:10
31/56 A kérdező kommentje:
Nem provokációból írtam.Mi ebben a provokáció?
2022. okt. 9. 10:44
32/56 kovpet válasza:
Az, hogy gyógyulásról beszélsz, amikor ez nem egy betegség. A szélsőjobbos homofóbok retorikája ez.
33/56 A kérdező kommentje:
32:Figyi,ha pl Milo Yiannopoulosnak is sikerült heteronak lenni,meg még jó pár embernek,akkor lehet gyógyulni.De itt az a kérdés hogy ők hogy csinálták
2022. okt. 9. 10:50
34/56 kovpet válasza:
Nem tudom, hogy ki ő, de a szexuális irányultság nem megváltoztatható, viszont most már biztos vagyok benne, hogy provokálsz, tehát itt ki is szállnék.
35/56 A kérdező kommentje:
Ezt soha nem fogod tudni,hogy én nem provokáltam.De ha szerinted az provokálás,hogy nem akarok egy életet végigszenvedni,akkor arra én se tudok mit mondani
2022. okt. 9. 11:12
36/56 A kérdező kommentje:
34:Láttam pár válaszodat neked,és csak azt nem értem,ha te nem vagy meleg akkor miért nem akarod hogy mások kigyógyuljanak belőle.Tehát neked az jó ha valaki e miatt végig szenved egy életet.Az hogy szerinted én provokálok csak egy kifogás,mert valójában én nem akarok az lenni akire mutogatnak mindenhol,meg mondják hogy “nézd ott jön a bzi”.Valóban fiatal vagyok még,de majd lassan megyek dolgozni,és akkor mit fognak mondani az emberek.Amikor még elkezdtem a gimit,tisztán emlékszem,hogy apám ezt tudta rólam,és elmondta hogy nehogy ezt bárki megtudja rólam,mert végem van és mehetek a cigányok közé a 8kerbe.
2022. okt. 9. 11:23
37/56 A kérdező kommentje:
Azt hittem az a csoport amibe “tartozok”,segít,de pont azok segítenek a legkevésbé.Akikre meg mondják hogy jobbos homofób,azok segítenek vajon?
2022. okt. 9. 11:30
38/56 A kérdező kommentje:
Ha az “én csoportom” nem segít legalább tudtok mondani olyan embereket,szervezeteket,akik segítenének?
2022. okt. 9. 11:42
40/56 anonim válasza:
Kérdező, már ott lebuktál, amikor ezt írtad: „búza vagyok”. Aki valóban meleg, az sosem nevezi magát így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!