Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit lehet tenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Igazából egyik haverom nevében írok,aki meleg,és azt mondja magáról hogy nagyon ronda, szeretne hetero lenni,mert szerinte a lányokat nem csak a kinézete érdekelné

2022. okt. 6. 20:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Két rossz hírem van... az egyik, ha a "pasizás" nem megy neki, akkor a csajozás sem fog. Csak azért nem fognak a nők az ölébe pottyanni mert azt állítja valaki magáról ex-meleg.

A másik rossz hírem, hogy a mélyen kondicionált szexuális preferenciák NEM változtathatóak meg. Ezer óra hipnoterápiával sem. Marad az, hogy vagy elfogadja saját magát, vagy belemegy egy olyan háborúba amit nem nyerhet meg és végeredményként egy boldogtalan, szorongással teli embert kap. Szerintem - ha már meleg - az első verzió lenne a jobb neki.

2022. okt. 6. 22:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondja magáról hogy nagyon ronda"

-Mi a baja magával?

Lehet csak rossz srácokat fogott ki,ami a társkeresőkön divat hogy csak a külsőre mennek, és a legapróbb hibájára is ugranak,és bizony ha valaki nem látja tökéletesnek a másikat könnyen "lerondázzák" holott lehet nem is az. Csak sok embernek magasan az egója,és úgy is valamit "rondának" fog látni rajta. Szerintem ez eléggé leronthatta az önképét.

Attól hogy "hetero lesz" még nincs megoldva a probléma,mert ilyen nem létezik hogy ma meleg ,holnap meg hetero...

Mindkét táborba vannak olyanok akik nagyon válogatnak és a tökéletes pasit keresik (insta modell típust) ha még ők se azok . Ez az interneten már javarészt így van. Heteroknál a tipikus tini picsáktól,melegeknél pedig a nyálas képű cicafiúktól sokat ne várjon.

2022. okt. 6. 23:42
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A heteró ismerkedésben is ez lesz. Ott is számít a külső, a fellépés, stb. Sőt ahogy hallom haveroktól a PÉNZ is. Szóval nem lesz jobb de cserébe nem élvezi majd a szexet ha összejön. Mutasd meg neki ezt a kérdést hátha elgondolkozik ezen.

Én szívesen megszeretgetem, simogatom, lelkesítem, szexelek vele. És tuti más is. Olyan ronda nem lehet mint gondolja.

2022. okt. 7. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!