Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit szólnátok ehhez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Ha kiderülne a párotokról 2 hónap együttlét után hogy amugy előtted 10 alkalmi partnere volt? Engem eléggé lesokkolt... Mindketten 21 évesek vagyunk.

2022. okt. 6. 14:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
Neked kedves kérdező hány partnered volt eddig? Illetve aktív vagy passzív vagy? Vidéki?
2022. okt. 6. 14:49
 12/15 steven95 ***** válasza:
86%

Nekem 4 hónap alatt volt 8, majd 2 év alatt 2,majd jelenleg 4 éve senki.

Az a baj 8 ember kellett ahhoz, hogy kitaláljam mit akarok. Sosem akartam igazán alkalmit. De sokszor magamat is becsaptam hogy ez működhet, aztán nem. Másik városban élt. Nem jött be a fétise. Ha már megígértem alapon -tudom ez tényleg butaság. Mégsem megy a titokban bujkálás. Monogám legyen a bármiféle kapcsolatunk. Nem működik, ha nem vagyok nyílt. Ezek mindegyike egy egy tanulság volt számomra és mindig azután derültek ki dolgok vagy leltem meg a válaszaim/vontam le a következtetést mikor már egyszer megtörtént...

Persze ez a "körítés", másnak pedig csak egy kis k**g aki f-ról f-ra szállt. Minden egyes kapcsolat után tanul az ember, ehhez most 10 ember kellett ahol vagyok, az elején egy kis gyorstalpalóval. Sajnálom, hogy másnak csak egy elkeserítő, őt kihasználó lépésként élte meg. Nem volt szándékom és sosem tűntem el, mindig elmondtam miért akartam befejezni.

26F

2022. okt. 6. 18:11
 13/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem az számít, hogy hány pasija volt előtted, hanem hogy hűséges hozzád és szeret téged. Ha ez így van, becsüld meg.
2022. okt. 6. 18:44
 14/15 anonim ***** válasza:
85%

Én 24 vagyok. Mivel vidékről jöttem, akkor voltam először sráccal, amikor egyetemre mentem. 21 évesen jött össze, ekkor találtam végre valakit hozzá. Akkor 1 év alatt voltam összesen két sráccal 1-1 alkalmat, de amúgy több alkalmat szerettem volna.

Mivel tudom a magam révén, hogy jó volt, sőt jobb is lehetne, azt kívánom a leendő partneremnek, hogy a szingli életszakaszaiban ő is élje ki magát, érezze jól magát.

Kedves Kérdező! Mivel sokan tartunk a hozzád hasonló előítéletes srácoktól, már csak azért is becsüld meg a párodat, mert őszinte volt veled!

2022. okt. 8. 23:55
 15/15 Perverzsrac94 ***** válasza:
90%

Az első párommal hasonló volt nálam is. Nekem ő az első volt, én meg neki valahol 40 felett (2 évvel voltam fiatalabb).

Próbáltam nem erre koncentrálni, nem gondolni rá, de néha nagyon nehéz volt és sajnos előfordult, hogy ezt a fejéhez vágtam.

Olyan is volt, hogy szex közben eszembe jutott és képtelen voltam elmenni.

Egyébként egy nagyon rendes, okos, figyelmes srác volt, de idő kellett hozzá, hogy ezt az egészet feldolgozzam. Nagyon sok idő.

28/F

2022. okt. 19. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!