Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez?
Nekem is jóval több volt és pont a hasonló srácok miatt mint a kedves kérdező hazudok erről, holott szerintem az hogy több sráccal is kipróbáltam nem bűn. Inkább élje ki magát az ember aztán jöjjön kapcsolat mint hogy kapcsolat alatt jöjjön rá, hogy jó lenne még ezzel dugni, azzal dugni, stb. Azt gondolom, hogy pont az a baj, hogy mindenki elítéli ha igazat mondanak neki aztán csodálkozik hogy hazudnak.
Kedves Kérdező! Őszintén érdekelne hogy mi változott ettől? Ettől rosszabb ember? Ettől ő nem szeret? Ettől nem kedves? Ettől nem jó csókolózol vele? Vagy mi? Ez csak egy szám... És megjegyzem 10 ember nem sok. Gondold át.
Mondjuk 16 évesen volt neki az első. Évi 2 volt akkor. Az akkora nagy dolog? Évi 2!!!!
Engem az sokkol le hogy ez téged lesokkol!
Bár átérzem én nagyon későn kezdtem a karrierem
35évesen ismerkedtem meg nagy szerelmemel én akkor tartottam 20.parternél ő 300 után nem kérdeztem hogy ennél is több?
Csak ittam jó pár felest.
Minden tetszje negatív lett és utána ment gumi nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!