Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit szólnátok ehhez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Ha kiderülne a párotokról 2 hónap együttlét után hogy amugy előtted 10 alkalmi partnere volt? Engem eléggé lesokkolt... Mindketten 21 évesek vagyunk.

2022. okt. 6. 14:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Elcsodálkoznák.
2022. okt. 6. 14:18
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Mi a baj vele? Mármint nem alattad volt mással. Nem megcsalt. Nem értem hol a gond? Gondolom aktív a srác és hát kipróbálta több fiúval is. Ez nem hiszem hogy olyan nagy bűn. Max ami fontos lenne elmenni egy ingyenes szűrésre pl, hogy tuti nem kapott-e el valamit, de amúgy semmi gáz nincs benne szerintem.
2022. okt. 6. 14:19
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
1-es én meg elcsodálkoznék. Így van helyesen ;)
2022. okt. 6. 14:19
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Ha azt mondta volna, hogy szűz, akkor persze sokkolna, hogy hazudott nekem. De amúgy semmit. Nekem jóval több volt (nem vagyok rá büszke, nem azért írom).
2022. okt. 6. 14:20
 5/15 A kérdező kommentje:
Igazából csak orál volt meg közös maszti. Anál nem
2022. okt. 6. 14:21
 6/15 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is jóval több volt és pont a hasonló srácok miatt mint a kedves kérdező hazudok erről, holott szerintem az hogy több sráccal is kipróbáltam nem bűn. Inkább élje ki magát az ember aztán jöjjön kapcsolat mint hogy kapcsolat alatt jöjjön rá, hogy jó lenne még ezzel dugni, azzal dugni, stb. Azt gondolom, hogy pont az a baj, hogy mindenki elítéli ha igazat mondanak neki aztán csodálkozik hogy hazudnak.

Kedves Kérdező! Őszintén érdekelne hogy mi változott ettől? Ettől rosszabb ember? Ettől ő nem szeret? Ettől nem kedves? Ettől nem jó csókolózol vele? Vagy mi? Ez csak egy szám... És megjegyzem 10 ember nem sok. Gondold át.

Mondjuk 16 évesen volt neki az első. Évi 2 volt akkor. Az akkora nagy dolog? Évi 2!!!!

2022. okt. 6. 14:23
 7/15 A kérdező kommentje:
Kicsivel több mint egy év alatt volt neki ennyi
2022. okt. 6. 14:24
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem a számmal van a bajom, hanem hogy ilyen rövid idő alatt ennyi ember
2022. okt. 6. 14:27
 9/15 anonim ***** válasza:
88%

Engem az sokkol le hogy ez téged lesokkol!

Bár átérzem én nagyon későn kezdtem a karrierem

35évesen ismerkedtem meg nagy szerelmemel én akkor tartottam 20.parternél ő 300 után nem kérdeztem hogy ennél is több?

Csak ittam jó pár felest.

Minden tetszje negatív lett és utána ment gumi nélkül.

2022. okt. 6. 14:28
 10/15 anonim ***** válasza:
74%
Te vagy a passzív vagy ő? Amúgy én 100 feletti számmal mondom azt, hogy nem para és az egyik előttem lévő is jól leírta. Jobb hogy kiélte magát mintha majd megcsalna. Nem? Amúgy meg 1 év alatt is havi 1. Az nem sok. Persze kérdés mi a cél? Csak dugni akart? Akkor nem para. Ha mind kapcsolat és nem ment az fura. De szerintem olyan lényegtelen. Meleg körben nem gondolom, hogy ez a szám sok. És nagyon sajnálom, hogy neked ez így felkavaró mert ez most egy kis minidráma a kapcsolatba ami teljesen felesleges szerintem. Próbáld elengedni és élvezni hogy van párod.
2022. okt. 6. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!