Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa, vagy másnak is az?
Vettem egy kabátot pár hete, és az ismerősöm látta már rajtam mert előtte vettem fel(ott voltak a szüleim is) mert átjött az ismerősöm a házunkba. Mutattam is neki a kabátot hogy ezt vettem és felvettem előtte. De nem mondott rá semmit, illetve nem is én hozzám jött, mert a szüleimhez mert ők beszélgetnek vele én nem. De nem nagyon figyelt rá. Többször is látta már rajtam meg minden. Ma a fater, én meg ő elmentünk boltba autóval, és a fater kint megvárt és vele be mentem, majd egyszer csak azt mondja hogy: ,,jól néz ki a kabát" mondtam neki hogy köszi szépen. Nem furcsa ez? Akkor mondja mikor csak ketten voltunk, amikor a lakásba voltam (ő is ott volt) előtte vettem fel, miért nem mondta ezt? Ott voltak a szüleim is. Nem merte vagy mi? Kezd gyanússá válni hogy nem- e meleg az illető (nincsen vele baj ha meleg) csak nem akarom hogy rám mászon. De csak nekem furcsa? Szüleim előtt a lakásba miért nem mondta ezt? ,,Jó ez a kabát" megdicsérhette volna ott is (ha nincsen semmi titkolni valója a szexuális irányultsága miatt) vagy nem?
Mert pl: Én hetero vagyok (tényleg az) ha neki lett volna egy pólója ami tetszik, a szüleim előtt mondtam volna neki hogy ,,jól nézki a pólód'' azért mertem volna mondani, mert tudom hogy nem azért mondtam azt mert homár vagyok, hanem valóban szép a ruha. És nem azért mert szexuálisan izgat a fiú. Aztán lehet én komplikálom túl, de fura hogy nem 1x látta már rajtam és direkt akkor mondta azt amikor ketten voltunk és a fater meg kint volt. A kocsiba a fater előtt is mondhatta volna nem? Én is mondtam már pár férfinak hogy ,,jó a cipőd" több ember előtt a társaságba, mert tudom azt hogy nem vagyok meleg és nem lepleződik le semmi mert nem fog látszani rajtam. Én pl: akkor mondanám neki ezt amikor ketten vagyunk ha meleg lennék, még akkor is ha már párszor láttam rajta és társaságba nem merném mondani mert tudom magamról hogy tetszik az illető és hamar lelepleződne a többi ember előtt.
Nagyon kérek mindenkit, hogy normális válaszokat kérek, ne trollkodjuk szét mert komolyan érdekelnek a komoly válaszok, észrevételek stb. Ez mindennél fontosabb heteroként is, mert ha tényleg az, úgy kezelem a dolgokat hogy diszkréten. Nem fogok haragudni rá, de akarni se akarok tőle semmit, csupán próbálok picit távolságot tenni hogy kitörlödjek a fejéből (elidegeniteni az egészet).
Kiskorom óta ismerem és a szüleim is ismerik őt. Szóval még arra se lehet fogni hogy félénk vagy ilyesmi nem merne megnyílni a szüleim előtt. Pont ellenkezőleg.
Szóval csak nekem furcsa?
Mit gondoltok?
Lehet én fantáziálom túl, ezért elnézést kérek, csak kezd furcsa lenni az egész. És rwmélhetőleg csak bemesélem magamnak ezt. Ha pedig nem, akkor így jártam.
Köszönöm a rendes válaszokat.
Én: 18/F
Ő: 21/F
Normális válaszokat megköszönöm, az unatkozókat figyelmen kívül hagyom.
Ennyit agyalni a semmin....
Semmi jelentősége ,nem a segged dicsérgette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!