Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális dolog? Van másnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális dolog? Van másnak is ilyenje vagy csak én vagyok ilyen furcsa?

Figyelt kérdés

Nem tudom ezt mire vélni, de gyakorlatilag szinte gyerekkorom óta, mióta elkezdtem serdülni és elkezdtek érdekelni a lányok, megvan ez a dolog nálam, és nem tudom normális-e.

Az a helyzet, hogy rendes lázba jövök ha egy csajt hosszú nadrágban (legfőkébb farmer vagy bőrnadrágban), mezítláb (főleg papucsban vagy szandálban) látok. Tudok róla hogy létezik és elég gyakori az ún. lábfétis, de ez nem az, vagy legalábbis nem teljesen olyan, mert csak az adott kombinációban vált ki ilyen hatást nálam, ha tehát például rövidebb szoknyában, shortban, vagy strandon ahol fürdőruhában vannak a csajok látom őket mezítláb akkor nem indulok be egyáltalán a lábukra. Ugyanígy fordítva, a hosszú nadrágra se ha nem mezítláb van hozzá, hanem sportcipőben, bakancsban vagy bármi hasonló. Csak a hosszú, bokáig érő nadrág + mezítláb papucs/szandál kombó váltja ki ezt belőlem (ráadásnak a bőr dzseki vagy pulóver még sokszor rátesz egy lapáttal), és nem tudom mire vélni. Valamiért elképesztően szexinek, vagánynak, vonzónak, felszabadultnak hat tőle az adott lány, ha mellé még szép is, akkor egyenesen szerelmes leszek.

Kérlek ne ítéljetek el ezért, nem tudom ez mennyire normális, de semmi aberrált gondolatom meg hasonló nincs mellé, egyszerűen csak izgatnak és vonzanak az ilyen módon öltöző lányok, és elképesztő pluszt ad az alapvető vonzalomhoz, minimum duplázza azt nálam, emiatt pedig kíváncsi vagyok ez mennyire gyakori és normális jelenség.

Nem tudom, van más is aki hasonló kombinációban öltöző lányokra bukik? Vagy lányok, volt már olyan hogy ha így öltöztetek valakinek láthatóan jobban bejöttetek? (Én sose említettem még ezt senkinek, szóval rólam nem tudják hogy ilyen vonzalmaim vannak.)

Ui. nem akarok ismerkedni, nem küldök senkinek üzenetet nem kell félni, és nem is kérek, a jelenség maga érdekel, normális dolog-e és van-e más aki hasonló cipőben (vagy legyünk stílusosak: papucsban) jár. Köszi előre is a válaszokat, tényleg kíváncsi vagyok! 🤔

2022. márc. 1. 23:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem ítélünk el, ez még csak simán ízlés kérdése. Más meg a rövid szoknyákra, vagy a magassarkúakra, vagy a mély dekolrázsokra meg ezernyi másik dologra "bukik". Ha a "fétised" nem exkluzív szintű akkor semmi gond nincs vele (exkluzív = csak akkor tudsz nemi izgalomba jönni ha megvan a fétis tárgya, ha a nélkül is megy akkor semmi gond).
2022. márc. 1. 23:51
 2/4 anonim ***** válasza:

figyelj, kinek mi. engem pl halalra idegesitenek ezek a hanyinger undorito holdjaro meretu sportcipok, mikor egy sima vans egy titokzoknival millioszor szexibb. en nem indulok be ettol, de ha elottem megy egy ilyen lany, le se tudom venni a szemem a bokajarol.

kinek mik jonnek be, szerintem vagyunk sokan ilyen egyedi izlessel, preferenciaval

3/4 anonim ***** válasza:
Ebben a korban mindenre is áll a kuki! Amúgy miért ne lenne normalis? Mindenkinek van valami, ami felizgatja. Engem a harisnyák is. A lábfétis is sokakat izgat. Nincs ebből semmi problema. Az lenne baj ha nem izgatna és hülye Homi lennel. Normalis jelenség nem kell aggodni.
 4/4 anonim ***** válasza:
Érdekes
2022. márc. 2. 00:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!