Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként részleges arcvakság?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként részleges arcvakság? (lent)

Figyelt kérdés
Lányok arcát nehezebben ismerem fel, ennek lehet köze a melegséghez? (Azaz hogy nem érdekelnek a lányok és emiatt az agyam úgymond nem vesz róluk olyan szinten tudomást)

2022. okt. 5. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de nem feltétlenül.
2022. okt. 5. 22:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én azt vettem észre lányok neveit nehezebben jegyzem meg, bár eleve nehezen jegyzek meg neveket. Szerintem lehet köze a melegséghez. Aztán lehet nincs.
2022. okt. 7. 09:25
 3/5 Teqiero85 ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele.38 ff m.

A fiúkra emlékszem a lányokra kevésbé.

2022. okt. 7. 15:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem is sokszor így van.Nem minden lányra igaz ez,de sokukst nehezebben ismerem fel,vagy jegyzem meg a nevüket,mint a fiúkét.
2022. okt. 7. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Akár arcvak, akár nem, akár fiú, akár lány, akár kutya, akár macska, az tény, hogy ami az embert nem érdekli, az kevésbé hagy nyomot az emlékezetében. És igen, mindenki hamarabb jegyzi meg azokat az arcokat, amik bejönnek neki. Viszont az arcvakság diagnózisát arra használjuk, amikor valaki a saját anyját sem ismeri fel, nem csak nehezebben a számára közömböseket.
2022. okt. 7. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!