Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz az ismerkedés? Miért nincsenek ilyen fiúk Magyarországon? Mik a tapasztalataitok?
Gyakori klisé, hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb, de azt tapasztalom és látom, hogy Magyaroszágon olyan beállítottságú fiúk, mint "nyugaton" vagy, amire egyébként én "vágynék" nem nagyon vannak.
Egyszerű, nem csapongó életem van, inkább otthonülősebb és nyugodt vagyok, introvertált, de ennek ellenére kommunikatív és beszédes - hasonló nem csapongó, nem csak szexcentrikus fiúval szeretnék ismerkedni, aki szintén introvertáltabb, és kiegyensúlyozott életű.
Németországban (van tapasztalatom innen) olyan sok magas, macis, kocka srác van - az ilyen nagyon vonzónak tartom, de nyilván mivel itton élek, ezért egyelőre itt szeretnék boldogulni. Úgy vettem észre, hogy a család és a közelség, az otthon melege náluk nagyobb érték mint nálunk.
Nem a buliknak és az alkoholnak élek, szeretem a munkám és szeretem a mindennapjaim, és ezt tudnám kihangsúlyozni, hogy fontos, hogy valaki olyannal legyek együtt, ahol nem "megerőszakolom magam", hogy valami olyat csinálok(unk), ami egyébként nem én vagyok - szóval ezért hiszek a hasonlóságokban, így jó volna megismerkedni egy kocka, magas macisabb sráccal.
Lehet én nézelődöm rossz fele, de nektek mik a tapasztalataitok, amit szeretnétek, amit vonzónak találtok, azt könnyedén megtaláljátok?
Ha a sorok olvasi között esetleg lenne olyan srác, aki valamelyest magára ismer a leírás alapján, úgy szívesen fogadok privát üzeneteket is. :)
Bp/24
Azt szokták mondani, az intelligencia erősíti az embert.Sajnos itt kis hazánkban,úgy általában, de a meleg világban is ennek pont az ellenkezője igaz.
Intelligens vagy,ez látszik.Kocka vagy és macis.Ma pedig akiknek megy a szekér, azok a vékonyak és azok,akik nem az eszükkel tűnnek ki - hogy finom legyek.
Legyél fiatal,nagy farkú és izmos,vagy vékony. A többi néma csend.
Itt tartunk...
Jól írja az első.
Olyan magasan a léc hogy még ezek a srácok maguk sem érik el.
Tök mindegy hogy izmos-e vagy ha magas az egója a másik félnek úgy is találnak más hibát.
Egyszerűen imádom hogy a legtöbb intelligencia hiányos saját magát világszépének kiáltja ki,mindenki mást meg lenéz.
Fogalmam sincs honnan van egyeseknek az a hatalmas önbizalom..
Van ilyen, én is ez vagyok, a macisságot leszámítva. Viszont én vidéken lakom, szóval így az ismerkedés nem müködne a távolság miatt. Nem hinném hogy csak mi vagyunk így a dolgokkal, csak nehéz megtalálni azt a pár embert aki passzol. A hetero embereknek sem könnyű, aztán mivel kevesebben is vagyunk nekünk így még nehezebb.
De kis szerencsével talán nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!