Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők: mi miatt volt az első komolyabb konfliktusotok és hogyan oldottátok meg?
Figyelt kérdés
Mióta vagytok együtt? Kort is légyszi.2022. okt. 3. 11:48
11/18 anonim válasza:
10:Bezzeg amikor ti ilyeneket írtok,nem tilt senki
12/18 anonim válasza:
Bizony ám, aki állítólagos hetero létére a homo kategóriát fürkészi, az neked mi?
13/18 anonim válasza:
12:Nem az a lényeg,hogy én mi vagyok,hanem hogy mivel értek egyet, mivel nem
14/18 A kérdező kommentje:
Hát srácok, jól szétoffoltátok a kérdésemet.
Mi miatt tört ki a vita? (privátban légyszi)
2022. okt. 4. 12:15
16/18 A kérdező kommentje:
"Mármint privátban vitázzunk?"
A vita okára gondoltam (már megírta valaki). De a személyeskedést is folytathatnátok privátban.
2022. okt. 4. 14:45
17/18 anonim válasza:
"12:Nem az a lényeg,hogy én mi vagyok,hanem hogy mivel értek egyet, mivel nem"
És heteroként mi alapon érezted fontosnak, hogy kifejtsd a véleményed egy olyan kérdés alatt ami nem neked lett címezve? Csúnya amit mondani fogok de te csak egy mezei paraszt vagy. Miből gondolod, hogy számodra idegen embereknek fontos az, hogy te mivel értesz vagy mivel nem? Hát elmondom neked: nem, nem fontos senkinek sem.
18/18 anonim válasza:
Az eddigi legnagyobb veszekedésünk a párom anyja miatt volt, mert szisztematikusan mérgezte a kapcsolatunkat. Nála laktunk kb másfél hónapig míg nem lett kész a lakásunk bár én csak három hetet, mert szerencsére meg tudtam oldani máshogy. Nagyon keverte a nő a szart, uszított minket egymás ellen, telebeszélte a fejét ilyen fasságokkal, hogy csalom őt, meg nem szeretem, akadályozta a költözést stb. Aztán amikor elég lett, részegen jól mindkettőjüknek megmondtam a magamét, a párom meg választhatott, vagy jön velem külön élni, vagy marad anyucinál. Most vagyunk 13 éve együtt (különköltöztünk) 29 és 31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!