Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportos, vékonyan izmos, szőrtelenebb 40-50-es férfiak bejönnek neked?
Azért kérdem, mert azt tapasztaltam, nagyon sokan inkább a szőrösebbeket szeretik. Most felmérem, mi a helyzet.
Privi jöhet.
Sportosan izmos? Tehát a vézna, vekony emberek akiket igazi gyúrosok kinevetnek xd Mondhatom, nem kellenék ennyi jo nőnek ha igy néznék ki, mint amit leírtál xd
24f
8x bajnok
*Szálkásan izmos...
Amúgy igen.
1: Kategória.. Amúgy van igazság amit ír,szerintem sokan nem bírják az olyan "nyikhaj kölyköket" akik egy hét edzés után játszák a személyi edzőt. A hasa is azért kockás mert vaságyastól 40 kiló.
Vagy a tipikus felvizezett,rózsaszín trikóba feszengős nagydarab gyúrós Jóskákat akik osztják az észt.
Nem is tudom melyik rosszabb,de az ilyeneket persze hogy kiröhögik 😂
#2 #1: Ja,én se mennék olyan edzőhöz aki saját maga nem tud példát mutatni.. Izomtalan vézna vagy dagadt de ő személyi eccő...
Kérdező felméri mi a helyzet. De privátot kér. Nyugodtan mondhatjuk hogy ismerkedik vagy vadászik inkább..
A kategória hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!