Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk volt már barátnőtök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk volt már barátnőtök mikor még nem válaltátok fel magatokat?

Figyelt kérdés

Melegefiuk volt már barátnőtök mikor még nem válaltatok fel magatokat és volt már nektek lánnyal szex és az milyen volt?

Mert abban a helyzetben vagyok hogy már nagyon szeretnék egy barátot de ha el mondanám tuti ki vágnak itthonról és az osztályban is mindenkinek van már barátnője

Bocsi a helyes írásért

2022. okt. 2. 09:08
 1/5 A kérdező kommentje:

Szerintetek legyen kapcsolatom lánnyal még helyre hozzom az életem

Nektek mi a tapasztalaitok?

2022. okt. 2. 09:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem többször is.
2022. okt. 2. 09:28
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
felesleges bonyodalom
2022. okt. 2. 10:40
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

Soha nem volt, a kezdetektől felvállaltam magam. Erre persze nincs lehetőség úgy, hogy anyagilag függsz a homofób családodtól (basszus, de utálom az ilyet). A lánnyal sem lenne fair, hogy melegként játszol az érzéseivel.

Légy erős és amint tudsz, szabadulj meg a családodtól.

2022. okt. 2. 11:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt barátnőm, nem is tartott vele sokáig. Nem túl jó gondolat az, rá nézve, amikor szex közben is egy helyes srácra gondolsz. Nem bánom, hogy vége lett és annak kifejezetten örülök, hogy mertem nyitni a srácok felé. Sokkal jobb egy fiúval minden, aki kipróbálja, az már rájön, hogy jobb. Nem kell tudatni senkivel, hogy nem hetero vagy, rólam sem tudják.
2022. okt. 2. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!