Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek - volt barátnőtök fiatal korotokban?
Szex kapcsolat nélküli barátnőm volt,akivel elbeszélgetek néha.
Testi kapcsolatot nem akarom,nem tetszik...
Nekem több próbálkozásom is volt, igazán csajom, talán csak kettő volt, és az egyikkel eljutottam a pettingig, meg a sima csókig. Utána ő is kirakott, amit tökre megértek, mert nem igazán érdekelt annyira soha egyetlen lány sem, hogy komoly érdeklődést tudjak legalább színlelni is. Az összes lányos randit rohadtul kínosan éltem meg, nem élveztem egy kicsit sem, de mivel nem akartam meleg lenni, és mert ez az elfogadott alapfelállás (lány-fiúval), ezért megerőltettem magam, persze sose lett jó vége, legalábbis nekem lelkiekben nem volt kielégítő, vagy teljes érzés lánnyal lenni. Persze ezekre is csak akkor lettek nyilvánvalóak számomra, amikor elkezdtem fiúkkal randizni.
(Ezután két évre összejöttem egy sráccal, akivel több mint 3 évig voltam együtt.)
volt kb 15 voltam azóta nem
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!