Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély?40 körüli meleg ffi vagyok és kezdem azt hinni már nem kellek senkinek.Volt pár kapcsolatom hosszabb rövidebb is.
Sose add fel, késő negyvenes voltam,amikor lett kapcsolatom.Ugyan vége már,de még ötvenesként sem adom fel :)
Sokan a párkapcsolat szótól megijednek, de azért nem reménytelen !
Feladni készültem én is anno ,és elmúltam 46 mikor jött a mindent elsöprő szerelem,ami tart 5.éve!
Kitartás!!
Nem csak a te korosztályodban van ez. Az oka hogy hatalmasak az igények elvárások. Ugyan ez van mindenhol,még a heterónál is szinte,főleg netes társkeresőknél.
Anno feltöltöttem egy fiktív kockáshasú izmos testről képet. Természetesen arc nem látszott. Több mint kb 90 levél érkezett 2 óra alatt szinte. Még olyan is rámírtak akik visszautasítottak. Pedig tök átlagos srácok voltak.
Szóval ez kell a legtöbbnek,innen is látszik. Undorító,ez a egész húspiac feeling a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!