Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen számotokra az ideális pénisz méret? Nektek mekkora? Passzívak vagy Aktívak vagytok?
Figyelt kérdés
2022. szept. 24. 16:22
1/15 anonim válasza:
Minden méretet imádok!
Nekem 21 cm
Régen aktív voltam de sokan nem bírtak el a méretemmel, így egy ideje passzív vagyok és imádom
2/15 anonim válasza:
Nekem 18cm felett kezdődik az ideális.
Uni vagyok, és nekem 20-21cm körül van
3/15 anonim válasza:
Nekem 17, uni vagyok a másiknak legyen 13-21 között.
4/15 anonim válasza:
Nem sokkal volt dolgom eddig, de nekem elég az átlagos, a nagy már fájdalmas tud lenni. Plusz nekem is az van, olyan 15-16cm kb. Uni vagyok.
5/15 anonim válasza:
Inkább aktív vagyok
A méretem 15
Nagy méretet nem bírom.
12-15nekem az ideális.
6/15 anonim válasza:
15cm, közepes vastagság. Inkább uninak mondanám magam. Az ideális méret nekem azt jelenti, hogy legyen legalább 12cm, de közel sem ez a legfontosabb.
7/15 anonim válasza:
Semmi jelentősége nincs a mértnek (normális határok között), maximum esztétikai szempontból. De a gyakorlatban kis bohóccal is lehet marha nagy cirkuszt csinálni, meg a nagy elefánt sem mindig a legkecsesebb balerina a porcelánboltban. El kéne már engedni ezt a "mekkora" kérdést. Ezerszer fontosabb az összhang és a jó technika, mint a méret.
8/15 anonim válasza:
Aktív vagyok,nem nagy mérettel.És a kis farkú passzívakat kedvelem.:)
9/15 anonim válasza:
biszex passzív vagyok nem lényeg mekkora csak álljon mint a cövek ...de rég is volt bennem cerka...nekem 14cm van
10/15 anonim válasza:
Uni vagyok, nekem 14-15 cm körül van. Minden méretet imádok. 17 volt a legnagyobb bennem, de az is már nagyon régen. Kipróbàlnék egy nagyobb méretet.
37f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!