Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melyik az aljább oldal, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az aljább oldal, a Hotbull vagy a Badoo?

Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 15:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a hotbull
2022. szept. 20. 16:13
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
A hot bull
2022. szept. 20. 16:57
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Hotbull bőven alatta van. Pedig a badoo is alacsonyra rakta a lécet.
2022. szept. 20. 20:09
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Hotbull-osként mondom, hogy qrva szar, nekem nem vált be, ott már csak az elszomorodott vének vannak, akinek van esze, nem egy olyan trágyadombra megy. Én sem véletlen léptem le. 18/f
2022. szept. 20. 20:20
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Hotbull is tele van magukat kellető tinikkel, huszonévessel,meg pénzre hajtókkal.A sok elmebeteg fétisesről nem is beszélve.
2022. szept. 21. 05:00
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

Legyen egy ellenvélemény is, határozottan a Badoo.

Bár elsőre elég alja benyomást kelt a Hotbull, azért a meztelen képek mögött találtam már jó pár értelmes embert is, persze a szokásos selejten túl.

Szerintem a Badoo ilyen szempontból rosszabb.

2022. szept. 21. 08:08
 7/13 anonim ***** válasza:
90%

Mindkét oldalt kipróbáltam, de végül a Hotbull maradt, de véleményem szerint ez az aljább. Véleményem szerint az intim képek publikus engedélyezésével vérzett el az oldal. Ha megnézek a képes profilok arányát, akkor bőven 80%-nál csak intim képek vannak. Úgy pedig elég nehéz ismerkedni, ha nem tudod a másik hogyan néz ki. Én sokszor már fogyatékosnak érzem magam, hogy csak olyan képeim vannak kint, amin látni az arcomat, s fel vagyok öltözve.

36/F

2022. szept. 21. 18:35
 8/13 anonim ***** válasza:
90%

4-es vagyok, átérzem, pont ugyanígy vagyok én is, hogy rólam normális képek vannak, de az emberek 90%-a ott csak szexre megy. És volt aki még számon is kért, ha nem akarok kalandozni, mit keresek ezen az oldalon.😮‍💨

2022. szept. 21. 21:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Tartós barátot kerestem volna Hotbullon,de kinevettek érte.

Pedig tudom,hogy milyen jó,ha van egy értelmes,emberi barát,akivel egyébként a testiség is jó.

Volt ilyen már,de amióta vége, azóta nem volt sikeres a barátkozás,mert tényleg mindenki csak és kizárólag a szexre hajt.Mint emberre, nem kíváncsiak a másikra :(

Nagyon nagy tisztelet a kivételnek !

2022. szept. 23. 06:24
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Hotbullon ki keres kapcsolatot amikor eleve melegtárskereső? Heteroszexuális pasi biztos nem ott ismerkedik!
2022. szept. 23. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!