Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van domináns passzív?
Figyelt kérdés
Tehát olyan létezik hogy a szolga az aktív? De mégis ő dug és őt szopják?2022. szept. 18. 12:07
1/6 anonim válasza:
Biztos letezik, mert passzivkent regen engem is izgatott, hogy valakit kikotozzek es kezzel, szajjal, vagy lovaglassal izgassam. :) A fenekemet is szivesen nyalatnam egy aktivval. De hosszu tavon inkabb en vagyok a szubmissziv szerepre.
2/6 anonim válasza:
Van, power bottomnak is hívják őket, neten már beszéltem többel is már.
4/6 anonim válasza:
Igen, ismerek is egy ilyen srácot. Aktív de a párja erényövben tartja, és csak akkor élvezhet el amikor engedélyt kap rá.
5/6 anonim válasza:
Én pl aktív vagyok megis szeretek sub lenni 😁
28
6/6 anonim válasza:
Igen vagyok én pl. domináns passzív. Létezik ez a jelenség, de szerintem ritka. A legtöbb passzív inkább sub szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!