Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tisztítsam ki magam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tisztítsam ki magam?

Figyelt kérdés
Eddig egyszer-kétszer próbáltam, úgy hogy a zuhanyzó fejét leszedtem és jól megtöltöttem magam hátul vízzel ami hamar ki is jött minden mással együtt. De egyrészről nem volt kellemes a zuhanycsőt bedugni, nem tudom van-e erre valami eszköz? Másrészről maradt még darabka ami később jött elő,nem volt túl szép. Túltöltöttem? Vagy még párszor ki kellett volna mosni? Mi a trükk?

2022. szept. 17. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Beöntő körte?
2022. szept. 17. 14:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem kell bedugni, hanem csak odaszorítod. Kb mint ahogy az üditös üvegböl iszol, ott sem kapod be a száját az üvegnek.

Másrészt nem elég egyszer. Én legalább fél óráig szoktam ismételgetni. Be a langyos víz (nehogy megfázzon valami bent), bennt tartod egy picit, irány a wc kienged. Ezt párszor megismétled, a végén már csak tiszta viz kell hogy kijöjjön. Nálam a wc nem messze van a tusolótól, szóval nem kell messzire menni. De ha mégis, ha nem vagy kitágulva már mint egy meterobecsapodás helye, akkor simán összeszoritod és egy csepp viz nem jön ki (még mielött valaki elkedzi hogy kifolyik...).

Nem mindegy az se hogy mit ettél elötte.

2022. szept. 17. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2022. szept. 17. 19:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Zuhanycsőre szerelhető análmosó a legjobb. Síkosítót kensz rá, illetve a popsid bejáratára, majd óvatosan betolod, és addig öblíted langyos vízzel ki magad, ameddig tiszta víz nem jön ki belőled. Mondjuk ehez nem árt ha az egyik fürdőszobában van WC is, és oda ér a zuhanycső.
2022. szept. 17. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hat én nem ajánlanám senkinek a zuhanycsöves módszert. Elég egy baleset, egy kicsit jobban nyitod meg a csapot és a nagy nyomás szétszakítja a vegbeled. Bele is halhatsz. Inkább vegyél beöntő készüléket. Vagy van egy módszer ami barátibb, az meg a lufi. Vizet bele, a száját megfogod, aztán bedugod oda és szépen lassan engeded ki a vizet a lufibol. Addig amíg tiszta nem leszel ismetelheted és kevesebb az esély bármilyen sérülésre odalent/odabent.
2022. szept. 18. 01:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5ös. Ésszel kell csinálni, pl én elöre meg szoktam nyitni a csapot még ugy hogy nem tartottam oda. Így pontosan be tudom állitani az erösségét. Így persze kivül is. Izes lesz egy picit, ugy is meg kell mostni ott is, nem csak belül. 2es voltam.
2022. szept. 18. 09:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 5-ös, természetesen észel kell csinálni ezr is. De nem hiszem hogy sokkal nagyobb nyomásnak teszi ki a belső részeket, a víznyomás, mint pl az ha két nagy farkú srác keményen és alaposan megdug. 🙂
2022. szept. 18. 14:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a zuhanycsővel az a bajom, ha bármi oknál fogva leesik a nyomás, ez nem egyből hat a melegvízre, mert a tágulási tartály pár másodpercig simán kiegyenlíti a rendszernyomást és akkor az egyébként 30-35fokos víz simán lehet 50fok amit legbelül észre se veszel, mert a bélben már nincs hőérzékelő, de attól még káros...

Nem tudom egy átfolyós vízmelegítő hogyan viselkedik ilyen szituban, de nálam a tárolós vízmelegítő még akkor is tol vagy 5liter vizet, ha teljesen megszűnik a víz...

Az a biztos amit kiöntesz pumpába, egyébként se kell sok, pár deci elég...

2024. máj. 18. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!