Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tisztítsam ki magam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tisztítsam ki magam szex után?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, a latexre pedig allergiás vagyok, így óvszer nélkül csináljuk. Viszonylag friss a kapcsolat, pár hónapos és ha együtt vagyunk (heti kb 4 nap) akkor napi legalább 3szor szexelünk. Mivel bennem megy el én utána rögtön megyek fürdőbe és "kitakarítom magam". Viszont tudom hogy nem egészséges ennyiszer, nem tesz jót a hüvelynek és már látom a tüneteit is. Hogy lehetne mashigy csinálni? Vagy van esetleg valami bevált hüvelykúp/kenőcs ami nem túl erős de rendben tartja a dolgokat?
2021. nov. 9. 19:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
12%
Miért nem tesz jót, mi nem egészséges és milyen tüneteket látsz?
2021. nov. 9. 19:56
 2/14 anonim ***** válasza:
38%
Én nem szoktam kiöblíteni a hüvelyem
2021. nov. 9. 19:57
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Élvezzen el kint.

Mi is kiprobaktunk sok módszert. Ez az egy normális járható út.

Max a második vagy harmadik menetnél én is a páromban megyek el. Így csak egyszer kell úgymond kitakaritsa magát.

2021. nov. 9. 19:58
 4/14 anonim ***** válasza:
27%
Minek takarítgatod mániákusan? hadd folyjon, izgalmas ha folydogál..
2021. nov. 9. 19:59
 5/14 anonim ***** válasza:
47%
Minek kellene belül kitisztítani? Ezzel hosszabb távon csak azt éred el hogy a hüvelyed ph-ját felborítod és gombás vagy bakteriális fertőzésed lesz. Ha beléd élvezett várd meg még kifolyik utána csak simán mosd meg kívül ha pedig még éreznéd hogy jön ki akkor tisztasági betétet tegyél be. Ha ez zavar téged akkor máshova élvezzen
2021. nov. 9. 20:01
 6/14 anonim ***** válasza:
45%

Jesszus te kimosod a hüvelyex minden alkalommal? Az nagyon nsgyon káros, miért csinálsz ilyet? Kifolyik a sperma magától is, de ha nem jön ki azonnal tegyél be egy tisztasági betétet és kész. Mellesleg ha ennyire zavar, miért nem mondod meg, hogy ne élvezzen beléd?

(plusz elárulom, van latexmentes óvszer is, ami ráadásul ezerszer jobb érzés mint a sima. Csak mondom. Mert én is allergiás vagyok rá, de azért lehet védekezni)

2021. nov. 9. 20:07
 7/14 anonim ***** válasza:
36%

Részben igazuk van akik írtak, részben nem.

Az én párom is így csinálta, hogy kívül megmosta+betét.

Ez akkor megfelelő ha a sperma ph-ja megfelelő. Nekem nagyon savas a spermam és mindig elszaporodtak a bacik nála miattam. Sajnos iszok, cigizek.

2021. nov. 9. 20:07
 8/14 anonim ***** válasza:
63%
#7: Jó az megint egy másik helyzet, mikor magával a spermával nem komoatibilis a hüvely. Nemem is volt már ilyen, hogy égetett szinte. Ilyenkor nagyon egyszerű, nem kell punciba élvezni és kész, szerintem ez evidens. A kérdezőnek nem hiszem, hogy ilyen problémája lenne, mert akkor eleve nem is élvezne bele a pasija.
2021. nov. 9. 20:12
 9/14 anonim ***** válasza:
90%
Én hagyom, hogy wc felett kijöjjön a nagyja, és sima vízzel megmosom. Így megy ez évek óta. Ha téged zavar, élvezzen néha máshova. Plusz jótanács: az intim mosakodókat nagy ívben kerüld.
2021. nov. 9. 20:21
 10/14 A kérdező kommentje:

Oké akkor félre érthetően írtam, nem belülről tisztítom ki magamat, nem mosom ki a hüvelyem, hülye nem vagyok. Csak külsőleg, de azt hittem az sem jó, mert érzem hogy nem jó a ph-m. De azt is olvastam hogy maga a sperma miatt lehet változás a ph-ban csak reméltem hogy nem az a probléma.

De nem tudom mi van veletek emberekkel hogy rögtön így le kell támadni az embert.

2021. nov. 9. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!