Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tisztítsam ki magam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tisztítsam ki magam szex után?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek, a latexre pedig allergiás vagyok, így óvszer nélkül csináljuk. Viszonylag friss a kapcsolat, pár hónapos és ha együtt vagyunk (heti kb 4 nap) akkor napi legalább 3szor szexelünk. Mivel bennem megy el én utána rögtön megyek fürdőbe és "kitakarítom magam". Viszont tudom hogy nem egészséges ennyiszer, nem tesz jót a hüvelynek és már látom a tüneteit is. Hogy lehetne mashigy csinálni? Vagy van esetleg valami bevált hüvelykúp/kenőcs ami nem túl erős de rendben tartja a dolgokat?
2021. nov. 9. 19:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#9 ugyanezt csinálom, és nem zavar hogy bennem megy el, az intim mosakodó szereket pedig tudom hogy nem szabad használni. A problémám az, hogy felborult valószínűleg a ph-m és nem akarom hogy hosszú távon ebből baj legyen
2021. nov. 9. 20:24
 12/14 anonim ***** válasza:
57%
Csináljátok popsiba! Akkor csak ki kell fosni spermát.
2021. nov. 9. 21:01
 13/14 anonim ***** válasza:
71%

Mi az anyámért pontozta le ennyi ember a normális segítő hasznos válaszom??

Kérdező: te fogalmaztál úgy, hogy KItisztít, KItakarít, nem tesz jót a hüvelynek ez... Szerinted mire fogunk gondolni? Egyértelműen azt írtad, hogy belülről mosod magad, attól fggetlenül, hogy nem erre gondoltál ezt írtad. Aztán még te fajadsz ki, hogy miért hordunk le? Senki nem hordott le, mindenki meglepődött és szólt hogy ez nagyon nem jó. Miféle komplexusod van hogy ezt így magadra vetted?

Mellesleg a 10 es válaszod után már akkor tudjuk, hogy a palid soermájával van a probléma, amire az a megoldás, hogy nem benned megy el. Vagy ha ez nagyon zavar, válts pasit.

2021. nov. 9. 21:08
 14/14 anonim ***** válasza:
88%
Nyeld le inkább.
2021. nov. 9. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!