Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan aki régebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkos963 kérdése:

Van itt olyan aki régebben melleg volt de sikeresen változtatott rajta?

Figyelt kérdés
Komoly téma.... Akit nem érint ne írjon!!!!
2022. szept. 16. 14:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Nem gondolhatod komolyan, hogy a szexuális beállítottságot meg lehet változtatni valamiféle átneveléssel.
2022. szept. 16. 15:32
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
Igen én a kutyákra gerjedtem,de mióta rájöttem hogy harap a kecskéket tartom vonzónak
2022. szept. 16. 15:55
 3/14 anonim ***** válasza:
72%

1. Pedig nagyon egyszerű.

Csak le kell nyitni a developers consolet a ~ gombbal (figyelj hogy a console commands be legyen kapcsolva a beállításokban) és beírni hogy iwishiwasnotme_true.

Na akkor automatikusan vissza kerülsz a character creationhoz (ahol születésed előtt megcsináltad a karaktert, beállítottad a nemed, bőrszíned, szexuális indentitásod, stb.) na, és ott át kell állítani. Bumm, hetero is leszel. Csak csinálj backup mentést mert Win10en gyakran elcsesződik ez után és Varga Irén skinnel jössz vissza.

Én is ezzel a kis csalással lettem 199 cm magas fekete meleg pasi, pedig addig 160 cm magas hetero fehér csaj karakterrel toltam :D

2022. szept. 16. 16:26
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Fogadd el magad, vagy életed végéig boldogtalan leszel.
2022. szept. 16. 16:41
 5/14 anonim ***** válasza:
32%
Én ismerek egy srácot. Több módszert is kipróbált. Nem tudom melyik de bejött neki. Összeköthetlek vele.
2022. szept. 16. 16:42
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Aki meleg volt, az meleg, és az is marad.
2022. szept. 16. 16:44
 7/14 anonim ***** válasza:
87%

"Én ismerek egy srácot. Több módszert is kipróbált. Nem tudom melyik de bejött neki. Összeköthetlek vele."

Kíváncsi lennék, melyik segítene a másikon. :)

2022. szept. 16. 16:45
 8/14 anonim ***** válasza:
97%

27 éves koromban fogadtam el magam.

Addig minden eszközzel igyekeztem.

Szexuál pszichológus, pap, önismeret, ezotéria. Csajok barátnő - semmi.

Zsotime videói közt van egy srác aki csládapa lett azt állítja heteró lett, de ha Végig nézed láthatod hogy önmagát sikerült becsapnia és a környezetét.

Akinek nem megy a nászéjszaka... És azt mondja heteró hagyjuk.

Ismerek pár srácot aki megnősült és van gyereke azt állítják heterók. Csak jó lenne ha ezt a Feleségük érezné.

Ez nem változik!

2022. szept. 16. 18:14
 9/14 anonim ***** válasza:
97%

Csak mejátszani tudod hogy heteró vagy, de attól nem leszel az.

Ezt tanulhatod meg azoktól

Akik "kigyógyultak".

2022. szept. 16. 18:16
 10/14 anonim ***** válasza:
97%
Ha valaki nem heteró, de megjátssza hogy az, azzal becsapja azt is, akivel van.
2022. szept. 16. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!