Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hány sikeres talid volt ebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány sikeres talid volt ebben az évben Romeon vagy Grinderen?

Figyelt kérdés

Már egy ideje fent vagyok ezen a két applikáción. Kb 1 hónapja. 22 éves vagyok,sportos testalkattal sötétbarnás fazonra nyírt hajjal ,barna szemmel... Nem vagyok egy Dávid szobor testű,de ettől még embernek érzem magam. Divatosan öltözködöm,mint a mai srácok. De sehol semmi,mindenki szinte csak megnéz de semmi.

Olvasom a profilokat hogy sokan helyes férfias srácot keresnek,izmost keresnek holott ők ennek a nyomába sincsenek. Sokan olyan elvárásokat húznak meg hogy kb ők maguk annak a negyedét sem tudnák teljesíteni,de azért mástól elvárják.

Nekem meg mindegy hogy macis,vékony,sportos..stb csak fiatal legyen és normális,de vagy nem kapok választ vagy csak szexet akar. Vagy megkapom azt "nem egy szinten mozgunk" vagy "bocsi,de szexibb srácok az eseteim" elutasítást.

Csak én vagyok ilyen elkúrt vagy más korombeli is így van hogy ilyen válaszokat kap?

Máshol is csak a külsősségre mennek vagy mindenhol ez van?

2022. szept. 14. 23:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja, amúgy a Tinderen, grindren nagyobb sikerrel jársz mint a romeon. Bár onnan is volt randim a nyáron, de a legtöbben már elhagyták azt az oldalt vagy ritkán használják.
2022. szept. 15. 16:04
 12/15 anonim ***** válasza:
95%

Szexrandit ha nem számít semmi minden napra jutna, Pesten.

De ha a kapcsolat szó felmerül, vagy az ismétlés elmélete már párolognak is.

3 hónap alatt igazi randi kapcsolat féle megmozdulás nulla.

Szexrandi bármennyi.

2022. szept. 15. 17:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly kb 7 szexrandi.

Idén egy sem. Letöröltem magam. Már nem érdekel.

2022. szept. 16. 20:40
 14/15 Teqiero85 ***** válasza:
71%

Az ilyen oldalakon több a hulladék , mint a szeméttelepen.

Valós pasit nehezen találsz.

99% csak kukkol nyálat csorgat tali ismerkedés sehol semmi.

Nem javaslom ezen oldalak használatát senkinek sem.

Tisztelet a kivételnek.

Volt szerencsém ezen palikhoz...fujjj

2022. szept. 27. 06:30
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Eddig kb 6-7, de ezt cska június óta, mert akkor szakítottam a párommal. Ez a 6-7 soknak tűnhet, de nekem mégsem az, sokkal több kamussal, ígérgetővel, "2 szótváltunkmajdtiltunk" emberrel találkoztam, meg javarészt olyanok találnak meg, akik nem jönnek be. Egyébként imádom, hogy ha ezeknek leírom normálisan hogy nem az eseteim, akkor némelyik halálra sértődik, meg neki áll oltogatni hogy én milyen dagadt meg ronda vagyok, nem kéne válogatnom ha nem nézek ki sehogy. Na most, 1. Ha ilyen szarul nézek ki akkor minek kezdeményez nálam? 2. Az hogy nem vagyok kigyúrt, vagy vasággyal is 40 kilós, ecsetfejű nebántsvirág, akkor nekem nincs meg a jogom hozzá, hogy azzal foglalkozzak aki tetszik is?:D

Már kiábrándultam egyébként, nem kezdeményezek senkinél, mert akinél eddig megtettem az vagy ghostingolt, vagy lekoptatott. Hagyok egy footprintet, és ha visszakapom vagy rám ír utánar, azokkal beszélgetek és szervezkedek.

22F

2022. szept. 28. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!