Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy valaki sikeres randi után eltűnik?
Ő írt rám.
Ő smárolt le.
Meghívott egy italra, amit fizetett is.
Amint hazaért utána azonnal írt, hogy most ért haza és milyen jó volt velem.
Erre pár nappal később nem ír semmit.
Ilyenkor X-edik voltam a sorban? Vagy valamit a vége felé elronhattam?
Ahogy a második válaszoló is írta, bármi lehet. Velem is volt hasonló eset, csak nekem annyiból volt "jobb", hogy a srác meg is indokolta, hogy miért nem lehet folytatás. (Pedig az első randink brutál jól sikerült. Nem túlzok, életem legjobb első randija volt. Haza sem akartunk menni a legutolsó busszal.) A harmadik vagy negyedik randin kinyögte, hogy két dolog miatt nem akar folytatást. Egyrészt túlságosan meg akar felelni a társadalomnak, és inkább lánnyal képzeli el saját magát hosszú távon. Másrészt nagyon elfoglalt időszaka van, a kötelességeire sincs elég ideje, nem még egy párkapcsolatra. Megkérdeztem, hogy ezek miért csak most jutottak az eszébe. Azt mondta, hogy az első randi után 1-2 napig eksztázisban volt, annyira örült nekem, és annyira jó volt velem. De utána racionálisan is végiggondolta a dolgokat.
Szóval szerintem te is kifogtál egy ilyen jómadarat. Nem azzal van a baj, hogy nem akart velem összejönni, hanem azzal, hogy akkor minek húzta a dolgot ennyi ideig, illetve minek kezdett bele egyáltalán. Ez két éve történt.
Most egy másik férfival alakul valami, de már itt is kezdenek gyűlni a viharfelhők, pedig még igazából el sem kezdődött semmi. Ha vele sem sikerül révbe érnem, akkor többet senkivel nem fogok szóba állni párkapcsolati célból. (Legalábbis jó pár évig biztosan nem.)
Jaj, ne legyetek már ilyen pesszimisták !
Egy smárolós szuperrandi sem garancia semmire. A pillanatnyi izgalom,főleg, ha rég volt jó randi,akkor elragadja az embert.
Utólag okos mindenki, egyébként is.
Van egy elv, ezt mástól hallottam,de abszolút bevált. Verd ki, mielőtt randira mész. Akkor tudsz józanul viselkedni.
Aki pedig akármilyen jó is egy randi és eltűnik,azzal nem kell foglalkozni. Villamos után sem futnék, nemhogy férfi után.
Aki értékes és az életem része lehet, biztos vagyok benne, jönni fog és marad is. Még ha nem is örökre.
Minden ilyen eltűnt pasi, félresikerult randi becsesebbé teszi az igazit, persze ehhez turelem is kell.
Örökre nem érdemes lemondani a párkapcsolatról,mert sosem lehet tudni, milyen szuper érzések várnak még ránk.
És általában a jó, a nagyon jó akkor jön, ha már lemondunk róla, vagy már nem érdekli az embert !
6-os:
Teljesen egyetértek.
Én is átestem már ezen párszor.
És akkor még kérdezik itt is, hogy a melegek miért csak dugni akarnak?
Mert ha az ember kapcsolatot keres az odaáig vezető úton elég sokat csalódik, utána már nem mer bízni az emberekben, illetve beleun az egészbe, és ezért zárja ki azt hogy megismerje az embert is igazán, hogy ki ő. Hogy ne sérüljön lelkileg.
Ezért keres a melegek nagy része szexkapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!