Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ijesztő a melegeknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ijesztő a melegeknek két szó,két kifejezés ?

Figyelt kérdés

Ez a kettő pedig a " szeretlek " és a " tartós kapcsolat"..

Ha meghallja a többség,jó esetben gúnyosan mosolyog,rosszabb esetben eltűnik.Érdekes módon azok,akik párkapcsolatot szeretnének.

Vagy az első élő találkozáson előjön,hogy a másik csak színészkedik, esze ágában sincs semmi komoly, ezzel gondolom szórakozik csak,mert maga sem tudja mit akar...?

2022. szept. 11. 06:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

15-ös vagyok!

Mondom, tisztelet a kivételnek, magadra vetted, ezzel nem tudok mit kezdeni. :) És írtam, hogy én magam is kapcsolatot keresek elsősorban. De sokkal egyenesebb a kommunikáció a szexet kereső emberéknél, mint a párkapcsolatról álmodozóknál, ez a személyes tapasztalatom. :)

20-as előttem közben bölcsen szólt, erőltetni semmit sem szabad, valami vagy kialakul, vagy nem. :) Szóval, ami nem jött össze, mint kapcsolat, azért nem is kell bánkódnom, általában hamar el is jutok ebbe a fázisba. Az inkorrekt, nem nyílt kommunikáció, ami rosszul tud esni. De megedződik ezen a téren is idővel az ember. :)

2022. szept. 12. 20:02
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Fura kicsit, hogy ebben a kérdésben mindenki a maga mondókáját fújja. Beismerem, hogy sok válaszadónak igaza van sok mindenben, de azért hadd legyen egy-két kivétel is! ;-)

Így nem egyszerű a feladat, de gondoltam, mégis megpróbálom a lehetetlent, íme:

A "gázos melegek klubjának" tagjaként szeretnék találni olyasvalakit, akinek nem feltétlenül kockás a hasa (az enyém sem az), viszont lehet vele legalább kulturáltan kommunikálni, filmet nézni, nem folyton a telefonját cirógatja, szeret beszélgetni, olvasni, esetleg utazni is, valamennyire kulturált, de komolyat keres.

Se kedvem, se időm a szexrandikra nincsen, viszont szeretnék valakit újra magam mellé.

Aki magára ismer, ne habozzon magánban válaszolni, én: 40/F/A, BP

A savazást megkapom majd később, igyekszem válaszolni is rá érdemben. ;-)

2022. szept. 13. 05:55
 23/23 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszoló írta a legjobban tetsző választ,amiben a miértre is részben választ adott,hogy kit keresne - de azt hiszem, ezzel többen így vagyunk. Pl,nem a telefon az élet célja..

És írnék egy idézetet is ide, ami szintén tetszett, amit egy privátban kaptam,gondolom egy komoly és tapasztalt meleg írhatta:

" B..meg,sz..r az élet, nyakunkon a háború, a világvége,ilyenkor b..ni kell és nem nyálaskodni, romantikázni. Te is éljél és dugjál amennyit tudsz,úgyis meghalunk nemsokára "

Ez a mentalitás viszont régóta van a melegek körében, kár ezt ráfogni válságra, vagy háborúra.

De jót nevettem rajta, tanulságos privi volt. Akkor aki magáénak érzi az nyugodtan b..on,szopjon,stb, de én megvárnám azt,aki többet szeretne.Még ha vége is a világnak :)

2022. szept. 13. 06:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!