Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ijesztő a melegeknek két szó,két kifejezés ?
Ez a kettő pedig a " szeretlek " és a " tartós kapcsolat"..
Ha meghallja a többség,jó esetben gúnyosan mosolyog,rosszabb esetben eltűnik.Érdekes módon azok,akik párkapcsolatot szeretnének.
Vagy az első élő találkozáson előjön,hogy a másik csak színészkedik, esze ágában sincs semmi komoly, ezzel gondolom szórakozik csak,mert maga sem tudja mit akar...?
Akkor én ellenpélda leszek: Én sportos alkatú 21 éves srác vagyok,és csak sportos,átlagos,vagy kissé macis kell. Bocsi de a 160 kilósok mint írják a kilencesnél nem kéne,és szerintem a keresők javarésze is hasonlóan gondolkozik.
Lehet engem is lepontozni mert nem jönnek be a nagyon dagadtak. De ha azt írnám hogy imádom az elhízottakat az már rendbe lenne és én lennék a fasza csávó.
Lehet inkább le kéne fogyni egy egészséges alkatra,és mindenki magához illőt keresnie.
"mindenki magához illőt keresnie"
Az a hozzám illő, aki nekem bejön. Ha ő is így gondolja, akkor passzolunk. És nem számít, hogy az egyikünk kövér, a másik izmos.
"Érdekes módon azok,akik párkapcsolatot szeretnének."
Nyilvánvaló, hogy ők azok. Akik csak szexet, alkalmit akarnak már az elején ezt közlik. Így eltűnni is csak azok tudnak, akik elviekben kapcsolatot szeretnének. És el is tűnnek általában. Hogy miért, nem látok bele a fejükbe és megtudakolni se egyszerű náluk a miértet, de ezt a részét már gyakran el is engedem a dolognak. :)
A kapcsolatot keresők nagy része sokkal gázosabb alak (tisztelet a kivételnek), mint a csak alkalmit keresők. :)
Hozzá teszem, magam is párkapcsolatot szeretnék. :)
Köszönöm a válaszokat és örömmel tudtam meg magamról a 15 -ös válasz alapján, hogy tagja vagyok a "gázos melegek klubjának"..
Mivel vagyok akkora lúzer,hogy párkapcsolatot szeretnék - csak.
"párkapcsolatot szeretnék"
Sokan vagytok, mégsem találtok egymásra. Mi lehet az oka?
#17: Túlzott válogatás hatalmas igények. Ha insta modell vagy kockás hassal nyert ügyed van..
Ha már van olyan képed ami nem túl előnyös (mert nem minden képünk sikerülhet tökéletesre) már RONDÁNAK könyvelnek el.
Hogy nem találunk egymásra, annak oka az,hogy sokan csak álmodoznak,vagy másik véglet, akinek halvány fogalma sincs a kapcsolatról- csak a testi "technológiákról", hogy finom legyek.
Vagy az első férfival való együttlét nyomot hagyott benne és ezért nem tud mást találni, vagy nem is akar, mert az élményt keresi. Mindkettővel találkoztam már,totál alkalmatlan az ilyen kötöttségre...
Engem kiráz a hideg ezektől a mondásoktól.. “tartós kapcsolatra keresek” “tartósat” - a tej tartós bakker.
“Komolyat” - ja bocs én meg idétlent…
Bénák ezek a kifejezések és nincs tartalmuk. Nem úgy van az, hogy kapcsolatot keresel, aztán egyszer csak találsz egy kapcsolatot valamelyik sarokban/sarkon és akkor meglesz…
Egy kapcsolat legyen az szerelem vagy barátság, kialakul. Két ember között a kötelék létrejön a találkozáskor, és a közös élmények és nehézségek hatására megerősödik. Nem úgy van az hogy felcsapom a kékivivet, végigpörgetem a profilokat és rábökök hogy na ezzel lesz kapcsolatom… szexet lehet így szervezni és abból bizony fejlődésnek is indulhat egy ilyen “tartóskomoly”, de akik ez utóbbit keresik, azok fölényeskedve elzárkóznak az előbbitől - ezért is sikertelenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!