Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi izgat a bdsmben, es mit sikerult mar atelned?
Figyelt kérdés
Ha erdekel a bdsm, akkor mi az amire vagysz? Ha sikerult mar kielned par fantaziad, akkor leirhatnad, hogy mennyire tetszett a valosagban, es milyen elmeny volt. :)2022. szept. 10. 23:54
1/5 anonim válasza:
Hat nagyon izgat a cumcontroll, a peniszgyuru, a kotozos sex meg eleve a csicskaztatas
Sajna még nem sikerult kielnem ezeket szoval aki akarna kicsit kinozni az irhat;)
2/5 A kérdező kommentje:
Engem is hasonlok izgatnak, bar en a csicskaztatastol nem jovok lazba. Kotozessel egybekotott elvezes kontroll, fenekeles, analis jatekok, pofon, szajbakopes nyakszoritas. Nekem ezek amik tetszenek szubmisszivkent :)
2022. szept. 11. 00:15
4/5 anonim válasza:
Ez eddig mind izgalmasan hangzik, bár én a másik oldalon szeretnék lenni, a mazo oldal távol áll tőlem... :)
5/5 kovpet válasza:
Nekem is bejönnek ezek, bár a szájbaköpés szerintem gusztustalan, de a többi jó. Switch.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!