Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez negatív hatást kelt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez negatív hatást kelt?

Figyelt kérdés
A facebookon szeretnék meleg ismerkedős csoportokba belépni. De nem a rendes profilommal. Hanem egy olyannal amin nincs rólam kép. De a nevem ugyanaz lenne. Ezt azért csinálnám mert ha kiderülne, hogy meleg vagyok, akkor nekem az iskolában annyi lenne. Ha valakivel megismerkednék, akkor utána már beszélnék vele videóhívásban.
2022. szept. 9. 19:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire homofób a sulid ?
2022. szept. 9. 20:21
 2/10 A kérdező kommentje:
#1 Igen, sajnos nagyon. Keresztbetett lábbal ülök és meg akarnak ütni. Meg még sok más. Sajnos.
2022. szept. 9. 20:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hova jársz, de senkit nem szabad gyűlülni vagy kirekeszteni ha más, mint a többiek. Szar hangulatod lehet ott, igyekezz hamar befejezni és elfelejteni !
2022. szept. 9. 20:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, rossz a hangulatom sajnos nagyon. Még 1 évet kell kibírnom.
2022. szept. 9. 20:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem próbálkozol inkább mondjuk romeon? Ott könyebben anonim maradhatsz
2022. szept. 9. 23:03
 6/10 A kérdező kommentje:
#5 De ott kell magamról kép nem?
2022. szept. 10. 06:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelezö a kép. Kirakhatsz egy autót, vagy egy babkonzervet is, nincs kőbe vésve hogy arcképnek kell kint lennie.

Viszont ha ismerkedsz, óvatosan majd, nehogy a suliból valaki felismerjen.

Bár az is igaz, ha ö is fennt van ott akkor neki is annyi vesziteni valója van mint neked, elvégre hetero csak úgy nem fog beregisztrálni a romeora.

2022. szept. 10. 09:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Rómeóról még egyetlen egyszer nem jutottam el még a találkozóig sem. 65 éves "fiatalos" fiúk írtak, majd mindegyik egy koszos ápolatlan elhízott türhő aki csak a friss húsra meg a szexre hajt. Nagy szerencséje van, aki ott normális párt talál.
2022. szept. 10. 10:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a csoportok amúgy általában privátok. Tehát ha valaki rámegy a profilodba a suliból nem fogja látni hogy benne vagy sehogy sem,csak ha ő is a csoport tagja.

Romeo... Hát nem tudom,megpróbálhatod de hasonlókat fogsz tapasztalni mint amit a #8-as hozzászóló ír,de a fb csoportok sem különbek már,talán ott még több hülye van úgy tapasztaltam.

Még az agyonkoxolt öntelt kopasz izomagyak is vékony helyes twink srácot akarnak :D

2022. szept. 10. 12:48
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kelt negatív hatást. Neved ugyanaz lenne, nem hazugság. Képet meg elég ha annak küldesz, aki ki is érdemli. Nem vagy köteles semmi konkrét információt elárulni magadról.
2022. szept. 10. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!