Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megkérhetem rá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérhetem rá?

Figyelt kérdés

Tegnap taliztam először egy sráccal akivel eddig csak leveleztünk!

A képeit látva tetszett,hogy nagyon szőrösek a formás lábai most viszont tükör simák!

Gáz lenne megkérnem,hogy ne borotválja őket??

2022. szept. 7. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne kérhetnéd?
2022. szept. 7. 11:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Mindjàrt így az elején?
2022. szept. 7. 11:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el hogy így is bejön-e neked a pasi így is vagy sem. Mindenesetre első randin erős kérés, inkább az x. találkozó után dobnám fel, de attól még megjegyezheted hogy neked ez vagy az tetszik jobban.
2022. szept. 7. 11:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne gáz, de ne egyenesen kérd meg.

Inkább mond meg neki, hogy téged nem zavar a szőrös láb. Lehet úszik ... és azért csinálja.

2022. szept. 7. 13:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz ha megkéred, de rögtön az elején ezzel indítani, az fura.

Mikor már együtt voltam a sráccal akkor kértem meg hogy nekem úgy is tetszik ha nincs kiszedve a szemöldöke.

2022. szept. 7. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!