Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Érdemes elmenni az Alteregoba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes elmenni az Alteregoba egyedül?

Figyelt kérdés

25 éves passzív vagyok, igazából szeretek ilyen jellegű szórakozóhelyekre járni, és gondoltam miért ne mehetnék akkor már egy alapvetően melegeknek szánt helyre.

Nem egy éjszakást keresek ott :D

De fogalmam sincs milyen, mire lehet számítani, mikor érdemes menni.

2022. szept. 6. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
A helyről nem tudok nyilatkozni de voltam már én is hasonló bulin egyedül:)
2022. szept. 6. 18:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha jók a szociális készségeid, vagy tudsz táncolni, esetleg olyan a megjelenésed hogy esélyes hogy valaki odasétál hozzád ismerkedni akkor nyugodtan mehetsz egyedül is. Ha tipikusan olyan vagy aki nem igazán érzi komfortosan magát sok idegen között, és nem tud mit kezdeni a helyzettel akkor szerintem nem érdemes, kivéve nyilván ha nem is akarsz ismerkedni csak egyedül szeretnéd élvezni a hangulatot, programokat.
2022. szept. 6. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező na milyn volt?
2022. okt. 21. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!